Home » Dagens antrekk » Lush » Zebras are highly social

Zebras are highly social

Først! Tusen hjertelig mangemange takk for all respons på det forrige blogginnlegget! Jeg har sugd til meg alle tips og konstruktiv kritikk som en svamp, og setter fantastisk stor pris på alle de fine ordene deres! Det er så herlig å blogge når jeg føler jeg får litt kontakt med dere som leser også. Takk så mye! Føler jeg bobler av inspirasjon nå:-) Så!:

Nyinnkjøpt kjole til å bruke på Lush, hvor kleskoden er sort og hvitt. Sebrakjole, kan det bli bedre?!:

Kjolen, sløyfa og strømpebuksa er fra H&M, og halskjedet fra Collectif, kjøpt i London.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Den kjolen var bare helt rå !
  Så ikke zebraen med det første XD
  Halskjedet var kjempefint, veldig tradisjonell tattoo stil over det ;)

  1. Ja, ikke sant den var kul?! :-D På avstand ser den kanskje litt “rotete” ut, meeeen så er det jo bare masse små sebraer på den! :-D

   1. Skulle nesten hatt en sånn selv, når jeg skal være kul når jeg står og selger drops ;) hadde passet perfekt til det svarte forkleet mitt ;)

 2. Hahah, for en utrolig søt kjole!! Tror den må få sin plass på kjolestativet mitt :-D hihi!

 3. Lenge siden jeg har kommentert nå, vært slapp på den i det siste :/ btw, badebombene jeg kjøpte av deg på lush i sommer var fantastiske, hehe :) Har kjøpt flere i butikken i Bergen, liker det virkelig!! :) Så må jeg bare si at..du er UTROLIG flink til å ta bilder!

  1. Hei Monika! Lushbadebomber er fantastiske! Godt å høre at du også liker dem:-D Har du fått noen favoritt(er) ennå?? Tusen takk for ros!

 4. Jeg kjøpte samme modell tidligere i dag, bare i svart. Du kledde sebrakjolen veldig godt!

  1. Tusen takk! Kjolen er så behagelig å ha på seg, at jeg også vurderer den i ensfarget sort eller hvitt, til jobb:-)

  1. Synes først det sto “nomnom” som i at du synes sebraene så gode ut å spise :-( Heldigvis var det feil, hehe!

 5. Super fint smykke, kjolen er ok. Jeg har aldri digget dyre mønstre, men så er jo det meg. Du kler jo hva som helst :D
  Lurer på om du kanskje kan gi noen tips til å farge opp hverdags klær? Jeg sitter bare i sort nå, og vet ikke helt hvor jeg skal begynne for å få mer farger inn i garderoben.

  Cheers
  Julie

  1. Takk, Julie! :-) Vel, tilbehør i fine farger spriter jo alltids opp et sort antrekk. Hva med fargede strømpebukser, vesker, skjerf, smykker, sko osv?

 6. Vakker som alltid! Skjønner det ikke, du kler jo absolutt alt du har på deg! Kjolen var søt da, men jeg kunne sikkert ikke gått med den (klare liksom ikke helt å se for meg med i den). Bra du har fått tak i noe som du kanskje syns er mindre kjedelig å bruke på jobb da ^_^

  1. Hihi, tusen takk:>! Ja, den blir liiiitt mindre kjedelig å bruke enn helt enkelt tøy i sort/hvitt!

 7. Så utrolig kul kjole! Sebraer inni sebramønsteret jo^^ den satt helt perfekt på deg!

 8. Heisann, Ina! Jeg har vært fast leser av bloggen din en stund, men dette er første gang jeg kommenterer. Må bare si at jeg beundrer deg, bloggen og stilen din helt utrolig mye! Du gjør meg så… glad! Fin kjole, forresten :) Klem!

 9. Du er så fin Ina! Elskbar kjole da, og så fint at selv om du må gå i svart og hvitt på Lush så kan du gå i slike “artige” og freshe plagg, som er veldig “deg”(bortsett fra fargene da).

 10. Så søt, hihi!:)
  ps: har aldri vært i London før, men etter god inspirasjon fra deg, og andre venninner. Går det tur til London til høsten :) ihi

 11. Jeg kjøpte denne i dag, bare i rosa. De hadde ikke min størrelse igjen i sorte zebraer, men jeg syntes den var så flott at jeg tok den i rosa. Er litt feig på å bruke farger, men jeg prøver i det små’e å bruke litt mer enn sort og hvitt. Bloggen din er veldig inspirerende på sånt, egentlig. Fargebrukt, that is.

Kommentarer deaktivert.