Home » Innkjøp og gaver » Lush » Yuzu, fiol og aprikoooos

Yuzu, fiol og aprikoooos

Fredag lanserte Lush Norge massevis av flunkende nye produkter, og jeg stakk naturligvis innom etter jobb for å lukte, kjenne, teste og kjøpe. Tre forskjellige produkter ble med meg hjem (og flere står på innkjøpslista!), samt en samling med testere på noen av de andre nyhetene som jeg var ekstra nysgjerrig på. Kjøpene ble:
IMG_2020
Yuzu and Cocoa dusjkrem: Lukter det samme som boblebiten med samme navn. Jeg liker denne lukta så godt at jeg har den i parfyme også, så da jeg hørte at denne skulle komme i dusjsåpe bestemte jeg meg naturligvis for å kjøpe den, lett!
Sunny Day hårspray: For å motvirke statisk hår og floker. Denne vil nok bli flittig brukt nå som været blir kaldere, og småhår på hodet mitt har en tendens til å stritte til alle kanter. Lukter skikkelig godt og floralt av blant annet fiol
Beautiful dusjsåpe: Med fersken, aprikos og glitter! Åh, for en fantastisk duft! Dufter som 1000 Kisses-parfymen Lush hadde for noen år tilbake

Har noen av dere Lushies kapret dere Lush-nyheter enda?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Skal innom LUSH neste helg da jeg er i Oslo, må skaffe noen av de nye tingene! Synd jeg ikke får med meg noe flytende hjem :/

  Vet du forresten når sånn ca. halloween- og juleprodukter pleier å komme ut? (på nett og/eller i butikk) (:

  1. Juhu! Du får kjøpe småflasker! Og så var det masse moro i fastform som er nytt også.Ja, det pleier å bli lansert i starten/midten av oktober :-) Så, ikke lenge igjen! Goood tur til Oslo!

 2. Så gøy med nye produkter! Vil få sjekket dem ut over helga – har slitt litt med at jeg har funnet meg favoritter i det fleste produktkategoriene, men av en eller annen grunn er det egentlig ingen av dusjgelene hos Lush jeg er dedikert fan av? Syns liksom de er helt ok alle de som har vært der de siste årene, utenom Grass, den nøs jeg bare av da jeg hadde den som prøve så har styrt unna den siden da. De du har høres i alle fall veldig spennende ut, gleder meg til å hoppe innom Lush og ta en sniff :D

  1. Veldig! Ja, sånn vet jeg om flere som har det, faktisk! Om du ikke faller pladask for noen av dem der og da, så kan du be om en liten prøve på de tre nye de har fått, og teste dem ut hjemme. Etter å ha prøvd de to jeg kjøpte på huden, synes jeg overraskende nok at Beautiful faktisk er best! Håper du finner deg en du liker!

   1. Jeg kikket innom nettsiden i dag og har veldig troa på at Comforter kan være bra. Elsket boblebiten da jeg hadde badekar i alle fall, den lukter så godt!

 3. I Tromsø er det ingen lushbutikk, så må nøye meg med info fra internett osv når jeg velger ut de nye produktene. Har jo ikke råd til å teste ut alle, men har bestemt meg for å prøve ut “The Comforter” shower gel og “The Rough with the Smooth” i første omgang :-D Er så spent. Skal snart bestille sammen med noen gamle favoritter som jeg er tom for.

  1. Sant, sant! The Comforter dusjsåpa er maaaagisk (har den fra da den var på Lush Kitchen!). Du kommer (forhåpentligvis) til å elske den! Gled deg:-)!

Kommentarer deaktivert.