Home » Innkjøp og gaver » Lush » Tilbakeblikk » Yummy Mummy

Yummy Mummy

IMG_5356
Det der med lukt er veldig fascinerende, og særlig hvordan det er så sterkt knyttet sammen med minner. Limited edition dusjsåpa Yummy Mummy er et eksempel på nettopp det der, fordi den lukter nesten som dusjsåpa Yummy Yummy Yummy som fantes på Lush for mange år siden. Det var faktisk det aller første Lushproduktet jeg kjøpte, samme dag som jeg søkte jobb der tidlig høst 2010. Rett etter å ha søkt jobben, reiste jeg på familietur til Stockholm, og duften minner både om å være spent og forventningsfull på å få tilbakemelding på jobbsøknaden, og om den fine hovedstaden i Sverige i et nydelig septemberslør. Med andre ord er det en sann fryd å bruke denne, for hodet mitt fylles med ro og glede ved første sniff. Hurra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Har kjøpt med både dusjsåpen og body conditionen, og de lukter så fantastisk godt! Men, som du sier, er helt utrolig hvordan lukter og minner er knyttet sammen. Alle parfymene minner meg om helt spesielle perioder, er egentlig ganske fint og tenke på :)

    1. Mmmm! Jeg vurderte body conditoren, men jeg har allerede to, og er ikke såååå flink til å bruke dem, så jeg droppet det. Ja, det er virkelig fint! Lukt er spennende og morsomt, i grunn!

Kommentarer deaktivert.