Home » Videoblogger » Youtube challenge?

Youtube challenge?

youtube
Okei! Det er ingen hemmelighet at jeg er skikkelig nybegynner når det gjelder Youtube og filmlaging/videoblogging. Det er rett og slett et ganske ukjent univers for meg, og jeg har brukt svært lite tid på å se på filmer som er lastet opp der i løpet av de siste årene.

Men, igår fikk jeg spørsmål fra en av dere lesere om jeg kunne tenke meg å gjøre en såkalt 3 minute makeup challenge, og etter å ha tittet litt på noen som lå ute, tenker jeg at det kanskje hadde vært moro?

Hva synes dere? Og, dere som ser mye videoer på Youtube: Er det flere utfrodringer der dere kunne tenke dere at jeg kunne ha prøvd meg på (jeg får nok ikke Åsmund med på noe “ekstremt”, bare så det er sagt, hehehe!)? Fyr løs i kommentarfeltet!

Youtube-kanalen min finnes forresten her :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Synes du er flink med videoblogging og filmlaging, trenger ikke å være så mye fjas. Så lenge man har greit utstyr til å filme med så er det mer enn bra nok det. Det enkle er som oftes det beste. Det er svært få youtubere som har noe mer enn det.

    Uannsett! Jeg stemmer så klart et stort JA til dette! :D

  2. Hadde vært gøy om du hadde et prosjekt også hadde du videodagbok. Aner ikke hva det skulle vært, men det er mye spennende :)

  3. Jeg har blitt helt hekta på YouTube igjen, det er så mye gøy der! :D Foreslår “stuff your face”-challenge som går ut på at dere tar å stapper masse marshmallows i munnen så skal dere forklare en person til den andre mens de gjetter hvem det er. Jeg synes det er ganske morsomt! Se på youtube for eksempler (:

Kommentarer deaktivert.