Home » Helgekos » Mitt Oslo » Yayoi Kusama – I uendeligheten

Yayoi Kusama – I uendeligheten

Søndag, etter den digre hotellfrokosten, møtte vi Ane, og busset avsted til Henie Onstad Kunstsenter. Vi skulle nemlig se den fargerike kunstneren Yayoi Kusamas utstilling ved navn I uendeligheten! Den står utstilt på Henie Onstad Kunstsenter fram til 15. mai, og søndag var en ypperlig dag å dra dit på, da det var både surt og regntungt vær ute. Inne ble vi møtt av morsom, spennende, interessant og fargesprakende kunst, og en voksfigur i realistisk størrelse, av kunstneren selv:
IMG_5025
I tillegg til bilder og illustrasjoner, var det forskjellige installasjoner som vi som besøkte fikk oppleve på nært hold:
IMG_4960
Jeg hadde pyntet meg i prikker for anledningen, for å matche kunsten best mulig, hihi!:
IMG_4967
Vi lot oss fascinere og glede, og spesielt installasjonene med speil falt i smak:
IMG_4976
IMG_4994 IMG_4999
Museet var fullt av kunstglade mennesker i alle aldre, noe jeg alltid synes er hyggelig å se!:
IMG_5010 IMG_5021
Den siste installasjonen vi besøkte i løpet av museumsturen vår, var et hvitt rom, hvor alle møbler og alt interiør også var malt hvitt. Idet vi gikk inn i rommet, fikk vi tildelt et ensfarget klistremerke, med beskjed om å feste det på en ledig plass. Det var det flere før oss som hadde gjort også, for rommet så nemlig sånn her ut!:
IMG_5028

Fine timer med museumshygge ble det, før vi reiste tilbake til sentrum, skilte lag, og Åsmund og jeg spiste middag i byen, før vi dro hjem. Hjemme hadde det vært en vellykket visning på dagtid, og igår kveld, altså mandag, var visning nummer to. Om vi er spente just nå? Ja, gjett!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Helt enig! Det var megastas å se det i virkeligheten, etter å ha sett på bilder fra utstillingen i lengre tid. Anbefales!

 1. Så flott at dere fikk med dere denne. Har lest, og sett noen bilder derfra, og det så veldig spennende ut.
  Ellers så er alt i kryss, og jeg venter spent:)
  Stor klem fra mamma Nina

 2. Oi, det så ut som en kjempespennende og kreativ utstilling :)
  PS: Krysser alle fingre og tær for hurtig salg av leilighet!!!

  1. Virkelig! Det var skikkelig inspirerende å besøke den! PS: Tusen takk! Vet du, DEN ER SOLGT!! Jeg tør ikke skrike det ut i et innlegg før kontrakt er skrevet, men iiiik!!!

Kommentarer deaktivert.