Home » Stas og moro » Welcome to Twin Peaks-fest

Welcome to Twin Peaks-fest

twinpeaks
Alle bilder: Marianne 

Fredag kveld arrangerte fine Lushkollega Sigrid og hennes kollektiv fest med Twin Peaks-tema! Jeg har sett toppen to episoder av nittitallsfenomenet, men synes tanken på temafest med bra folk høres veldig morsomt ut, og tok turen dit med Åsmund. I kollektivet i Gamlebyen troppet vi opp, utkledd som Leo og Audrey, med alkoholfri ingefærøl i en papirpose og godt humør. Sigrid og de andre i kollektivet hadde pyntet fint med rød fløyel og masse bilder fra serien, samt disket opp med nydelig donuts og pai. Hele den herlige Lushgjengen stilte også opp på festen, samt andre kjente fjes, noe som gjorde det til en superkoselig og morsom kveld:-)! Da vi sa adjø timer senere, for å rekke siste buss hjem, var vi begge enige om at vi godt kunne ha blitt noen timer til, og at det hadde vært en kjempebra fest i  lystig lag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så gøy!! Jeg husker at jeg syns Twin Peaks var skrekkelig uhyggelig (selv om jeg var 15) år, og satt med nesen i en bok mens venninnene mine så på og hylte i skrekkblandet fryd (og fortalte meg alt om episodene etterpå). Det var tider det ;)

    1. Hoho, tusen takk! Ser allerede fram til det, og er spent på neste tema (hvis det skulle bli temafest!)! Vi får prates litt mer ved neste sammenkomst:-D Og igjen, takk for at dere arrangerte en så koselig kveld :-)!

Kommentarer deaktivert.