Home » Innkjøp og gaver » We can be heroes, just for one day

We can be heroes, just for one day

Igår dumpet det noe fint ned i postkassa mi, nemlig en pakke fra ClortyCatCrafts!:
IMG_1635
Pakka inneholdt en regnbue av papirsirkler, et håndskrevet kort, en liten kjeks og en stripete papirpose. Inni den lå det jeg hadde bestilt meg, nemlig en David Bowie pin! Den fineste pin’en jeg har sett på lenge, og det passer jo ganske bra å bære David Bowie rett over hjertet, på dager hvor jeg kanskje trenger en ekstra piff. Fin, eller hva?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ooh, tøff! Hvordan var leveringstiden? Bowie-deksel hadde vært den perfekte bursdagsgaven til en kompis av meg :)

  2. Kjempefin!! Forelska meg helt i Heroes sangen i 2010, og den er fortsatt en av favorittsangene mine.. Frister å klikke hjem den, men annet en den sangen så kan jeg ikke stort om godeste Bowie.. :-)

Kommentarer deaktivert.