Home » Lush » Wave goodbye to old friends

Wave goodbye to old friends

lush-discon-201
Foto: Lush UK
Trist, men sant. Igjen er tiden inne for at en del Lushprodukter går ut av produksjon, og som alltid er det noen jeg har vært veldig glad i, som forsvinner. Sånn har det vært hvert eneste år, og jeg har (heldigvis) blitt “klok av skade” med årene; Nå vet jeg at jeg ikke kommer til å savne de aller fleste av dem noe særlig, fordi det vil komme gode og spennende nyheter til å erstatte dem. Allikevel troooor jeg at jeg skal hamstre litt Vanilla DeLite, en Phoenix Rising og kanskje en bit med Mangnificent Soap tilbake i Oslo. Hmmm!

Dette er det som forsvinner fra butikkhyllene fra og med oktober (iik!):
Såper: Godmother, Dirty, Ice Blue, Putty For Your Hands og Mangnificent.
Hår: Ultimate Shine, Squeaky Green, og Zest.
Bad: Rose Queen, Space Girl, Phoenix Rising, Granny Takes A Dip, Dorothy, og Amandopondo.
Dusj: Flying Fox, Grass, og Sweetie Pie
Kropp: You Snap The Whip, Aqua Mirabilis, Lovely Jubblies, Formulae Known As, Lustre, Tiny Hands, Vanilla DeLite, Vanilla Puff, Stepping Stone og British Nanny.

– Er det noen av deres favoritter som forsvinner?
– Skal dere hamstre noe av favorittene, i så fall ?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Kommer til å savne grass, vet jeg! Den er så utrolig frisk og god. Synes det alltid er gambling å kjøpe shower gels på lush for det lukter så mye, at det er nærmest umulig å finne lukten av akkurat det produktet man skal ha… Men håper jeg finner en ny favoritt!

  1. Det gjør jeg også! Hmm, så rart/dumt at du synes det! Det du kan gjøre er å be om testere på de forskjellige, så kan du teste dem ut hjemme. Det er null stress joggedress, og da får du i alle fall funnet ut hvilke du liker!

 2. Den eneste jeg ble litt skuffet over at forsvinner er SpaceGirl, den synes jeg er god og søt! Jeg har også lært at selv om jeg tror jeg kommer til å savne f.eks. limited editions eller produkter som går ut av produksjon, så er realiteten noe helt annet. For som du sier, det kommer jo nye produkter som raskt erstatter de gamle, så jeg er ikke veldig bekymret akkurat :p Er egentlig litt glad for at de fjerner noen av shower gelsene, for det gir plass til nye og forhåpentligvis bedre shower gels ^^

  1. Den var i alle fall populær blant småjenter da jeg jobba på Lush, så det er jo ganske dumt! Jepp, det gjør det alltids. Er spent på det nye!

 3. Jeg elsker lukten av Grass, men den ene hunden min AVSKYR den og holder avstand (noe jeg avskyr, så jeg bruker den ikke.) Ellers er jeg glad for at American Cream ikke går ut av produksjon :-)

 4. Flying Fox :-( Jeg var innom butikken i Trondheim i forrige uke for å kjøpe meg en stor flaske, men da var de allerede utsolgt! Hun i disken var veldig behjelpelig, og hun skulle prøve å fikse en flaske for meg denne uka :-) Ved forrige Lush besøk, så bestemte jeg meg for å “prøve noe nytt” og kjøpte da noe annet en Flying Fox, som jeg egentlig hadde tenkt. Typisk at den skulle gå ut av produksjon akkurat da!

  1. Æsj, så kjipt!! Du må teste parfymen Lust, hvis du ikke alt har. Den lukter jo ganske likt! Håper du får tak i en siste flaske!

 5. Jeg synes det er så dumt av Phoenix Rising forsvinner! Til min store sorg (som lushfan) har jeg ikke badekar, og så fram til å kjøpe inn Phoenix Rising i massevis når jeg får badekar i hus. Den lukter jo så godt!

 6. Jeg var nettopp på Lush i Bergen og handlet inn litt diverse badebomber. Jeg vurderte Granny Takes a Dip, men synes ikke den luktet så godt så da hadde det bare blitt for fargene. De hadde bare én igjen også så litt synd at jeg ikke får prøvd den om jeg skulle ombestemme meg :P Håper de får inn mye gøy til jeg er i nærheten av en Lush neste gang :D

  1. Ooh, det var jo litt dumt, ja! Men, sånn sett greit, i tilfelle du hadde forelska deg helt i den! Det har de nok, skal du se. Det kommer masse spennende!

 7. Har fått pappa til å hamstre to poenix rising til meg, fordi jeg desverre bor langt unna nermeste lush butikk. Kommer til å savne både den og Vanilla DeLite ;Som var det aller første jeg kjøpte på lush av deg faktisk :)

  1. Så lurt! Ja, den har vært så fin om høsten og vinteren spesielt, synes jeg. Og Vanilla DeLite, da :-( Hihi, ja, det husker jeg godt!

 8. Jeg måtte ha meg en “tre dagers” til å sørge (fordøye nyhetene) over Godmother og Phoenix faktisk.
  Men som du sier. Man glemmer. Finner nye favoritter. Er spent da! På nye herligheter. Iiihh :-D

  1. Åneyyy! Men ja, det er jo sånn. Det nye kommer til å bli veldig veldig bra, så jeg tipper savnet vil avta ganske fort. Allikevel er det surt, altså!

Kommentarer deaktivert.