Home » Helgekos » Mitt Oslo » Stas og moro » Videoblogger » Vlog: Langhelg i mai på 26 minutter

Vlog: Langhelg i mai på 26 minutter

Forrige helg, altså langhelga jeg fylte med så mye fint, vlogget jeg litt hver dag, og det resulterte i denne videoen.
Den er minimalt klippet, har ikke noe bakgrunnsmusikk, ikke noe fænis animasjoner eller lignende; kun filmsnutter, fadet inn i hverandre, helt enkelt og greit, usminket og naturlig. En 26 minutters lang vlogg med innblikk i en helg i mitt liv, i et dagligdags tempo.

Så, hjelp meg veldig gjerne med tilbakemeldinger, kjære lesere!:
– Hva synes dere om denne vloggen?
– Er dette videoer dere kunne tenke dere å se mer av?
– Funker det, selv om videoen er lang, og er uten bakgrunnsmusikk ?

Gi den veldig gjerne en tommel opp hvis dere likte den, og følg Youtube-kanalen min!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Funker fint dette, vel :) Jeg syntes at bakrunnsmusikk kan bli irriterende noen ganger, saa at du droppa det er helt okay. Den veggis burgern saa kjeeempe god ut btw! Og det rommet du satt i paa slutten hadde en kjempe kul stil.

  1. Så godt å høre!! Ja, jeg liker generelt bakgrunnsmusikk, hvis det er i en video med f.eks kun produktomtale, men i en vlogg som dette, synes jeg det ble litt rotete. Godt å høre at flere er enige! Åh, du, den burgeren var muuuums. Kan sterkt anbefales! Rommet er stua til Rakel; hjemmet hennes er kjempefint!!

 2. Jeg tar med sjelden tid til å se på videoene du legger ut, sorry! Jeg sjekker som regel blogger når jeg har litt dårlig tid på en måte; som et lite avbrekk fra studier, når jeg venter på bussen etc. Da tenker jeg alltid at jeg skal spare det til senere når jeg har bedre tid, også blir det bare til at jeg glemmer det bort med mindre det kun er en liten snutt, som den videoen om at dere skal på tv :O
  Så setter stor pris på at du skriver og legger ut bilder også, selv om jeg forstår at vlogging er veldig gøy! :D

  1. Takk for innspill! Vi er nok mange som gjør som deg, og det er først nå i det siste jeg har begynt å se på videoer på Youtube; hoppet over dem i mange år, så jeg skjønner deg godt. Jeg blir nok langtifra å legge vekk bilder og tekst, for det er det jeg trives aller best med, men det er moro å kunne lage videoer i blant, å spe i med. Jeg håper du vil ta en titt på noen av dem en dag du skulle få tid/lyst; de ligger jo der på kanalen min alle sammen:-)!

 3. For en fin vlogg! Det funket veldig bra at du pratet og fortalte selv, i stedet for å ha bakgrunnsmusikk :-) Jeg satt og smilte og hygget meg gjennom hele filmen! Vil veldig gjerne at du lager flere sånne koselig vlogger :-)

  1. Ååå, dette varmer mitt hjerte! Tuuusen takk for fin kommentar! Det er godt å høre at bakgrunnsmusikken ikke var noe savn, for jeg kjente på det selv at det i denne typen videoer egentlig bare er i veien, når det er så mye prating. Flere kommer, hoho!

 4. Jeg synes denne var kjempefin :) gøy å få et ekte innblikk i livet ditt, du virker som en utrolig flott person :) ser gjerne flere slike videoer!! Liker at filmen i liten grad er redigert, har bakgrunnsmusikk osv.. Da får man et mye mer ekte innblikk :)

 5. Det at det ikke er noen bakgrunnsmusikk er utelukkende positivt, synes jeg :) Forøvrig synes jeg kanskje at nærmere en halvtimes video kan bli liiiiiitt i lengste laget, men selve filmen var veldigveldig koselig!

  1. Åå, det var bra! Jeg var litt usikker på om det kanskje kom til å trekke ned for flere av dere. Jepp, det er _lenge_, jeg er helt enig. De fleste kommer nok ikke til å være like lange! Jeg er glad du likte den!:-)

  1. Flere ord, haha: For min del kunne den godt vært enda lenger + at jeg liker at det ikke er bakgrunnsmusikk fordi vi er litt mer “med” uten? Mer ekte når bakgrunnsstøyen/stillheten faktisk reflekterer hvor du er :) For en fin helg du hadde og så flotte venner du har, Ina :)

   1. Tusen mange takk for så fin tilbakemelding, Kristine! Det er kjempegøy å høre at flere av dere likte denne, mitt første forsøk på en skikkelig vlog. Det er også godt, som nevnt ovenfor, å høre at flere er enige med meg i mitt valg om å ikke ha bakgrunnsmusikk i disse typene film. Hurra! Det var en kremhelg, virkelig, og ja, jeg har utrolig fine folk rundt meg:-)!

Kommentarer deaktivert.