Home » Reiser » Stas og moro » Viva Las Vegas: Mandag 25. juli – Poolparty!

Viva Las Vegas: Mandag 25. juli – Poolparty!

Mandagskvelden, ja! Da var det nemlig duket for poolparty, en årlig greie på konferansen, for deltakerne til å ha det gøy og til å bli kjent med hverandre! Jeg tok med meg det vanntette kameraet for å dokumentere litt, men det var jo sånn ca umulig å ta bilder i mørket uten blits Christiane og jeg forsøkte oss allikevel på en selfie, hvor jeg ble seende passe demonisk ut, og Christiane minnet litt om en smågnager. Hah, søte lell, si!:
P7300014

Uansett! Etter en matbit spratt vi ut i bassenget, og der ble jeg egentlig duppende rundt resten av kvelden! Bassenget var fylt med opplåsbare badeleker, festglade konferansedeltakere og musikk. I bassenget ble jeg venn med en flamingo:
P7300026

Stemning, ja! Riktig så koselig var det, og etter at Christiane gikk og la seg, ble jeg værende med Marita, som også var på konferanse, og vi fjasa, tulla, og hadde det kjempemoro sammen, pratet med kjentfolk, svømte og hadde det fint, helt til bassenget stengte ved midnatt, og festen var over:
P7300043

Basseng ass, så herlig, og for en hyggelig kveld!!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+