Home » Risør » Vips, så var jeg i Risør igjen!

Vips, så var jeg i Risør igjen!


Kass

Mai er skjønn og mild, og *svupp* så var jeg i min elskede hjemby Risør, omringet av familie og puser! Jeg hadde ordnet meg noen fridager for å kunne ta meg en minivårferie hit, noe som absolutt er og skal bli godt! Dagene her skal brukes til kos og avslapping, og mye lek med pusene såklart :-) God fredag til dere!


Dexter/Bebipus

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Iih! Pusene er såå fine! Kos deg masse på din velfortjente miniferie:) Sees når du kommer til Åslå igjen:)

  1. Hihi, ja, ikke sant! Bebipusen har blitt så stor siden sist! Og så kosen :-D Takk, og jepp, det gjør vi!

 2. Jøss, de kattene har jo faktisk ordentlige løvemanker jo :D Spesiellt! Fine puser! Kos deg på miniferie (:

 3. Blir alltid like “in awe” når jeg ser bilder av de to, noe så fiiiiiint *smelt* Og DEN pelsen, skikkelig fluff å kose på det tenker jeg :D Håper du koser deg masse i Risør, og at du tar masse pusebilder og legger dem ut på bloggen, hihi (A) Det ser for øvrig ut som et kjempefint sted, vedder på at det er helt fantastisk der om sommeren (:

 4. Hey ina:) tar dere traguspiercing på pinpoint? Og hva er i tilfelle prisen? :) og selger dere piercing på studioet ? :)

  1. Såklart :-) Prisen er fra 600,- (inkluderer piercing, rensemiddel og smykke (barbell m/enkle titankuler). Vil du ha en stein på, kommer det på ca 50 kr ekstra. Vi selger massevis av smykker i studioet; litt av dem finner du i vår nettbutikk (http://pinpoint-smykker.no), og resten hos oss. Husk at du bør ringe oss å bestille piercingtime! :-)

 5. oi!!!
  har bebien virkerlig blitt så stor! slet med å se forskjell på dem med en gang,
  søsse savner småbrødrene sine, kos dem masse fra meg (: (: (:

Kommentarer deaktivert.