Home » Lush » Stas og moro » VIP-kvelden på Lush

VIP-kvelden på Lush


Lækkert! Fra venstre: Hannah, Maria, Roscoe, meg, Linda og Rakel

I kveld møtte hele 22 påmeldte opp på VIP-kvelden min på Lush! Veldigveldig bra oppmøte, og nesten alle påmeldte dukket opp, pluss noen som ikke var meldt på, men som gjerne ville delta. Ikke dårlig, nei! Lush Byporten er en liiiten og trang butikk, og på et tidspunkt var det ikke særlig lett å mingle så mye som jeg hadde planer om, og konkurransen jeg hadde i tankene kunne jeg bare glemme! Men, jeg koste meg i alle fall, og det virket det som de andre gjorde også. Linda og Rakel kom også på visitt, mens jeg fikk hjelp av flere frivillige Lushfininger til å få kvelden til å gå rundt. Tusen takk! Håper dere som var med på VIP-kvelden hadde en bra kveld, og endte opp med finfine kjøp :-) Skrik ut hvis dere blogger om kvelden da, så vil jeg gjerne lese (og ellers også vite hva dere kjøpte med dere!)! Siden kvelden ble vellykka, blir det nok flere VIP-kvelder fra min side på nyåret, så det er bare å følge med. I morgen blir det fullt kjør med Lushjobbing etterfulgt av bussing til Risør for langweekend. Iiih, blir bra!


Trutmunn var visst kveldens posering for min del!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Var kjempe koselig, og gleder meg virkelig til å teste ut produktene jeg kjøpte. Produktene fra Lush lukter jo så herlig, må si jeg ble litt frelst!

 2. I had a blast! Men det så du sikkert på handlekurven.. *blush* Tror jeg kjøpte mest av alle, men det var verdt hver eneste krone! :D Og det ble maaange fine julegaver + fine ting til meg selv (*kremt*). I kveld har jeg enjoyed cupcakemaske + julehårkur (den med det rare navnet, som lukter så syykt digg) + prøve med shampobar (som jeg garantert skal kjøpe i fullsize – den var KICKASS!!!) + Gløggsåpe (hurra!). Det lukter så godt av hele leiligheten min + meg nå altså :D Det var superdupertrivelig, og både du og venninnene dine (les: de som jobber på Lush + de andre som ikke jobber der men som du kjenner, kinda) er awesome :D Synes det var litt festlig at hun Linda sikkert ble spurt typ 20 ganger om hun jobbet på Lush, hihi :> Dere er superflinke + hyggelige + har superkul stil alle sammen!! Anyways, jeg hadde egentlig bare tenkt å si; tusen millioner takk for en supertrivelig kveld :D <3

  1. iiih, så bra at du kosa deg!!! :-D Nå kan du gå inn i julehøytida med en duft av jul, hehe! Tipper det var sjampoen New du fikk prøve på? Den lukter jo også jul, kinda. Håper du fortsetter å være superfornøyd, og takk for at du var med på å gjøre kvelden vellykka!! :-D))))

   1. Jaaa, det var nok det den het. Og den var superduper :D Superduperfantastisk fornøyd, og mer! Hoho :D

 3. Tusen takk for en kjempekoselig kveld! :D Det var kjempegøy, selv om det var fult. :P

  1. Så flott at du hadde det fint! Ja, ble litt mye folk, men jo flere vi er sammen, jo gladere vi blir osv :-D

 4. Tuusen takk for en superkoselig lushkveld! Fikk med meg en passe mengde nytt stæsj og koste meg skikkelig :D Har allerede knasket litt leppeskrubb og smurt meg inn med massasjebar <3 aah, herlig! Det er alltid så koselig å handle hos dere. Topp service og koselig miljø med utrolig hyggelige ansatte. Gleder meg til neste VIPkveld. Hihi!

 5. Så deilig og fargerik blogg du har! Blir glad av å være her. :) Elsker fargerike mennesker som tør å være seg selv. For mange svarte og grå kåper i dette landet as it is!

  1. Ja! Vil gjerne ha deg med neste gang óg:>! Si ifra når du kommer på julegavesjåpping, da. Hadde vært fint om det var en dag jeg var på jobb, så kunne jeg ha vist deg rundt og gitt deg spennende prøver på saker og ting.

  1. Over 70% av våre produkter er helt uten konserveringsmidler. Vi bruker bittelitt av to typer parabener der det absolutt er nødvendig med konserveringsmidler, men disse produktene er merket godt, og lette å unngå hvis du ønsker det :-)

 6. hei og tusen takk for en fin kveld! veldig fornøyd med alt jeg fikk med meg, hadde det ikke vært for utålmodig kjæreste hadde jeg nok blitt lenger. glemte ansiktsrens, det må ordnes! bodylotionen og håndkremen (helping hands) var helt fantastiske! badebomba skal prøves så snart jeg har et badekar tilgjengelig. tusen takk, ha en herlig helg!

  1. Bah, det kan du få ordna neste gang vettu:-) Hurra for en bra kveld! Og for at du er fornøyd med innkjøpene :-D Supergod helg til deg også!

Kommentarer deaktivert.