Home » Stas og moro » VIP-kvelden på Le Palais des Thés, jippiii!

VIP-kvelden på Le Palais des Thés, jippiii!

Roscoe hadde stelt i stand så fantastisk fint med masse duftlys, behagelig musikk og ikke minst disket opp med kaker, sjokolade og mine tefavoritter rykende varme!:

Vi ble en fin gjeng på rundt tjue stykker, og stemningen var avslappet og koselig:

Herlige Synne kom, og det gjorde min gode venn Rakel også. Se så flotte de er, da!:

Scottish shortbread med sjokolade og appelsin ble servert til Thé du Hammam. Fytti så godt det var!!!:

Jeg fikk god tid til å prate med alle gjestene, og er så fornøyd med at alle som dukket opp var så herlige!:

Såklart ble det mye tedrikking, telukting og litt tekursing fylt med nyttig informasjon også:

Krydret kjærlighetste spesielt for Valentine’s Day. Med hjerte på og alt! Naaaawww!:

Av Rakel fikk jeg arvet et slips, og etter litt slipsknutehjelp fikk det henge rundt halsen min hele kvelden:

Søte Maren og Josefine var også med på den supertrivelige kvelden, og hadde mange smil på lur:

Jane i sitt fantastiske rocka antrekk og med en tatovering som fikk oss alle til å trekke på smilebåndet:

I stedet for pappkrus drakk vi av disse nusselige runde koppene, hihi:

Må bare avslutte med å si tusen takk for en FANTASTISK koselig kveld! Takk for at dere ville komme, og gjorde den så ufattelig bra! Jeg kosa meg i alle fall skikkelig, og det håper jeg dere også gjorde :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Tusen takk for det! Ja, venter bare på at det skal dukke en skikkelig “inakjole” opp på bloggen/i nettbutikken din :-D

 1. Takk for en kjempefin kveld, jeg koste meg sånn! Nå skal jeg tenke på deg hver gang jeg drikker av en av de fire nyinnkjøpte teposene, mmmm <3

  1. Så flott at du gjorde det du også! Heheh, så mye god te som du kjøpte med deg, kan jeg se for meg at jeg vil være i dine tanker ganske mye framover, hoho!

 2. Mange takk for i går, Ina! Det ble en veldig koselig og ikke minst velsmakende affære. Så fine bilder du tok! Når jeg får tid, skal jeg vie kvelden et eget innlegg, jeg også – og etter jobb i dag skal jeg smake på min nye pu erh-te, hoho! God fredag, fina!

  1. Takk for det:> Gleder meg til innlegget! Kos deg med den nye teen; kan se for meg hvor gira du er over å få smake på den, hohoho!

 3. Aww det ser superkoselig ut! Synd at jeg ikke rakk det, tenkte på te-kvelden i hele går. Men så kom Ranveig med teposer til meg etterpå, hurra! Så tusen millioner takk, gjett om jeg skal kose meg med finfin te i helga :D Og om det blir en te-kveld en annen gang, så kommer jeg!

  1. Du var savnet! :-) Ja, du får kose deg masse med de, og det kan godt hende det kommer flere anledninger;>

 4. Ser ut som det ble en kjempekoselig kveld! Skulle ønske jeg kunne vært der. Håper veldig det blir en ny sjanse senere en gang. Synes det er kjempekult at du tar initiativ til sånt altså, Ina. God helg!

  1. Det var det også! Hvis det kommer flere muligheter hadde det vært veldig kos om du var med :-) Det er nok Roscoe som skal ha skryt for å ha tatt initiativ til den kvelden. Synes det var fantastisk gjort! God helg til deg også :-)!

 5. Tusen takk for superkosekveld! Tok lang og deilig frokost med nyinnkjøpt ina-te i nyinnkjøpt tekanne idag. Diggdigg <3 Håper det blir arrangert noe liknende igjen en gang. Suksess!

 6. Det var en kjempe fin og vellykka kveld!! :) Le Palais des Thés er fantastisk, og det er så god service der at jeg går ut med et smil hver gang, men kanskje spesielt i går. Tusen takk for link i innlegget forresten, setter stor pris på sånt! Var på Lush i dag forresten for å kjøpe litt godbiter. Så etter deg, men du var ikke der akkurat da. God helg! :)

  1. Helt, helt enig. Man ender alltid opp med te som faller i smak (bokstavelig talt!). Jeg koste meg så masse, og såklart måtte du få link også! Godt å lese at du hadde det flott :-D Hmm, når var du innom? Jeg venta nemlig litt på at du skulle dukke opp også! :-D

  1. Jane, der var du! :-D Hehe, du får bli drømmekunde nummer én som kommer inn og skal ha en av alt neste gang. Hohoho!

Kommentarer deaktivert.