Home » Lush » Reiser » VIP-kvelden i Bergen

VIP-kvelden i Bergen

Mellom 20 og 25 av dere blogglesende BergenserLushies dukket opp på VIP-kvelden igår, og var med på å gjøre den meget vellykka :-) Lushbutikken her i Bergen er mye større enn Oslobutikken, så det var god plass til oss alle. Vi serverte drikke, delte ut goodiebags og arrangert en bitteliten konkurranse med flotte Lushgavepakker i premie. I tillegg fikk jeg på sparket fortalt litt om Lush, hva vi er og hva vi står for, og hatt et par produktdemoer. Jeg håper dere som var med koste dere like mye som meg, og at dere er fornøyd med eventuelle innkjøp fra gårsdagens event! Har noen av dere bilder fra kvelden, må dere veldig gjerne sende dem til meg på mail (mewkidblogg@live.no)!

PS: Ta en titt på Elizabeth Michelle sitt flotte innlegg fra VIP-kvelden her.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja, jeg også! Men reise og opphold koster jo penger, så. Får allikevel håpe jeg kommer meg til Trondheim i løpet av våren! :> Og da, da blir det nok VIP-kveld også!

 1. Hei! Veit du om det er planer om en Lush butikk i Stavanger?? Hadde vært så fint å kunne handle Lush produkter og faktisk få kunne lukte på varene først. hehe =)
  Savner forresten Humørbombene, jeg. Kjøpte noen i London i fjor. Synd.

  1. Ingen konkrete planer nei. Men, det er bare å mase på f.eks Facebookgruppa til Lushnorge om å få butikk i Stavanger. Vil nok folk ha butikk der, blir det nok en orden på det også :>! Ja, jeg var veldig glad i Up You Gets.. Men, men.

 2. Jøss du var fin med ørehåret(det var det du likte å kalle det ja?) BAK ørene :’>

  1. Hehehe, takk! Det ville ikke ligge som det skulle igår, særlig ikke på den ene siden, så da ble det sånn!

 3. Så kjekt at VIP-kvelden ble vellykket! Jeg ble dessverre syk (hade meldt meg på), men satser på at jeg får en ny mulighet en gang. LUSH er awesome, og det er i alle fall kjempekjekt å ha en butikk i Bergen nå. Anbefaler det til alle!

  Håper du har hatt et fint opphold i Bergen. :)

Kommentarer deaktivert.