Home » Lush » VIP-kveld på Lush!?

VIP-kveld på Lush!?

TAKK TIL ALLE PÅMELDTE! På grunn av stor pågang har vi ikke mulighet til å si ja til flere deltagere på VIP-kvelden, men blir dette en vellykka VIP-kveld, blir det absolutt ikke den siste jeg arrangerer :-) Jeg gleder meg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. iiihh så kult! Super snill du er som vil ordne dette for bloggleserne dine! Elsker Lush og var innom senest i dag og shoppet litt, er så fin og bra butikk :)

 2. Jeg hadde likt det bedre om du hadde jobba på Lush i Trondheim, så vi kunne hatt litt sånn flotte VIP-kvelder her i Trønderland også.
  Eller har vi det? Jeg aner ikke, haha.

 3. Det høres koselig ut, Ina! Jeg skal se når det nærmer seg hvordan jeg ligger an med eksamenslesing. Har veldig lyst!

 4. Hei!
  Jeg har dessverre ikke mulighet til å få med meg dette:(:(:( så jeg lurer på om dette er noe du kommer til å gjøre igjen før jul? jeg har planer om å å kjøpe deilige lush-produkter i julegave til min mor og ønsker å starte tidlig med julegaver, men som den fattige studenten jeg er lurer jeg på om det er kvelder eller dager i desember der dere har rabatter? typ nattåpent der hele butikken har avslag ol.?

  på forhånd takk:)

  1. Det var dumt! Jeg har ikke mulighet til flere VIP-kvelder før jul, siden programmet er ganske tett før jul, men DU kan arragnere VIP-kveld for deg og dine venner der hvis du vil?! Da blir det samme opplegg; 15% rabatt til alle som melder seg på, og du som vertinne får en vertinnegave med Lushstæsj! :-) Bare å kontakte butikken vår, så lar det seg ordne når du måtte ha lyst. Siden Lush’en vår ligger på et kjøpesenter får vi ikke ha kunder i butikken etter stengetid, og Lush internasjonalt har som policy at vi ikke gir rabatter, så dette er ganske unikt:> Men, hvem som helst kan arrangere VIP-kveld for seg og sine venner, når som helst. Perfekt som f.eks en del av en bursdagsfeiring, utdrikkingslag eller annet kos.

   1. Koster det penger å arrangere dette for deg da, siden det gir prosenter i avslag? Eller hvordan fungerer det? (bare nysgjerrig:))

    1. Nope, er gratis for meg (og de som arrangerer ellers) :-) Jeg får vanlig timelønn for de timene jeg bruker der, men det er det eneste.

 5. Har meldt meg på! Men kan hende jeg blir pittelitt sen! Er ikke 100% sikker på hvor lenge jeg blir, ettersom at jeg skal ta tatovering den dagen – så vet jeg liksom ikke hvor lang tid det vil ta – tror du dette gjør noe? ;s

  1. Neida, det går bra! Det starter klokka 19:00 og det er opp til deg om du blir 5 minutter eller 2 timer (til stengetid) :-)

 6. Ånei! Har så lyst å fått være med på dette, men den kvelden jobber jeg! :( Det virker som om alt jeg vil være med på havner på ukene jeg jobber på :'(

 7. Å, skulle ønske jeg bodde i Oslo!
  Jaja.. jeg kommer innom Lushbutikken den 10. desember sikkert :-) da skal jeg nok handle noen julegaver.

 8. Jeg har meldt meg på, men jeg lurer på hva du anbefaler av hårpleie?
  Jeg har knusktørt hår, så jeg trenger en slags hårkur som gjør håret mykt og friskere. Noe dere har som kan hjelpe? :)
  Og eventuelt noen andre produkter jeg burde vurdere når jeg kommer på vip-kvelden?

  1. Kul at du har meldt deg på! Da sees vi :-) Men, jo! Hår :-) Tørt hår anbefaler jeg Trichomania og Godiva sjampo, Retread balsam og hårkurene Jasmine & Henna Fluff Eaze (min favoritt) og H’Suan Wen Hua Hair Treatment. Våre hårpleieprodukter (og andre produkter) er fri for silikon (legger seg som plastfolie på hårstråene, og tilfører en kunstig følelse av mykhet, men null næring/pleie), og derfor kan det ta litt tid å vende seg til dem. Håret føles rent som det aldri før har gjort, og får skikkelig fukt, næring og pleie, i stedet for “plæstikk” :-D

 9. Tenkte i alle fall å kjøpe trichomania :) Sitter kokoslukta godt i? Jeg elsker kokos :D
  Skal se litt nærmere på de andre produktene i butikken!
  Men det var en ting til jeg lurte på! Hvor er byporten? Haha, jeg er ikke kjent i Oslo i det hele tatt. Har akkurat flyttet i nærheten. Men jeg tror jeg blander byporten og oslo-s shopping?..
  Hvordan finner jeg frem på lettest mulig måte? :)
  Tusen takk for svar!

  1. Nææ, må nok dessverre svare nei. Elsker også kokos, men den lukter bare mildt av det. Oslo S-shopping og Byporten ligger inntil hverandre. Byporten er kjøpesenteret med hovedinngang fra Jernbanetorget, der hvor alle trikkene og bussene er :-) Rett ved siden av Oslo City. Lush ligger på plan 1, altså opp rullebåndet og en rulletrapp, på venstre side (fra hovedinngangen). Gå etter lukta;> Håper dette var grei nok forklaring!

 10. Hei! Jeg er meldt på, og bare lurte på når det var igjen? Den originale posten der det sto er blitt endret, så finner det ikke noe sted.

Kommentarer deaktivert.