Home » Lush » VIP-kveld på Lush i BERGEN!
 1. Jeg er bitter for at Bergen har Lush og ikke vi i Stavanger :-(

  men håper kvelden blir litt koselig likevel, hehe.

 2. Hurra! Har akkurat flyttet til Bergen, og har ikke mye å gjøre(kjenner ca. ingen) Dette blir artig!

 3. Skulle ønske det var en Lush-butikk i Kristiansand. Ja ja, det er jo lov å håpe at det kommer! ;-)

  VIP-kveld høres uansett veldig moro ut! Håper det blir en suksess! :-)

  1. Vil gjerne på Trondheimstur i løpet av året for å besøke Silje, og da skal du ikke se bort ifra at jeg får laget i stand en der også :-) Ellers kan du alltids selv arrangere en VIP-kveld på Lush i Trondheim, for dine venner? Det er fritt for alle å gjøre det!

 4. Hei! Hva heter tattoo studioet som ligger ved pinpoint? Har hørt at du har snakket positivt om de før, og er den noen av artistene du vil anbefalle? :))

  1. Regner med du sikter til House of Pain? Jeg har bare blitt tatovert av Hilde der, men de andre er nok også flinke! Kommer helt ann på hva du skal ha :-) Ellers er Lucky 7 bra!

 5. Hei :) Leser bloggen din ofte, og ser jo hvor glad du er i Lush-produkter. De ser utrolig gode ut, men jeg lurer på en ting. Jeg har nemlig ekstremt sensitiv hud, og jeg sliter med å finne produkter jeg kan bruke på kroppen som ikke gjør at jeg klør. Ofte får jeg røde prikker rundt om på kroppen av å bruke for tungt parfymerte produkter, og det er vanskelig å finne noe jeg kan bruke. I det siste har jeg bare brukt shampo i dusjen og vasket meg med Lano, og det er det jeg tåler. Er det mye parfymer i Lush? Ville du anbefalt meg å bruke det? Lush virker litt dyrt, så om jeg først kjøper det vil jeg jo forsikre meg om at det er bra for meg. :-)
  (Ps. jeg skal prøve å se etter svar i kommentarfeltet her, men det er mange kommentarer å se gjennom, så om du kunne svart meg på bloggen min eller evt på mail hadde jeg blitt superglad! Mailen min ligger ved)
  God helg!

 6. Ååh, eg òg vil! Men no har eg hatt ein kjempefin dag med Lush-produkt. Mi aller fyrste bestilling frå nettbutikken kom i dag<3 Det fyrste eg gjorde etter at eg henta pakken på Posten var å hoppe i dusjen og teste alle fem såpene og etterpå Mask of magnaminty. Har aldri følt meg så rein, hehe! No ventar eg berre på at Catastrophe cosmetic også skal kome med posten snart. Gleeer meg!

 7. Gleder meg til å komme innom på mandag. Spent på hvem som har blitt de tre første påmeldte også og å se de nye produktene. Kommer dere til å ha disse flotte valentins sjalene som finnes på lush ?

  1. Så bra du gleder deg! Jeg også :-) De tre første påmeldte har blitt informert på mail, men det vil forhåpentligvis også være konkurranse(r) hvor det går an å vinne premier også :> Hva vi får av Valentineting vet jeg ikke ennå, for de har ikke blitt bestilt. Vi får vente i spenning :-)!

Kommentarer deaktivert.