Home » Innkjøp og gaver » Samling » Vinterkoppen 2016
 1. Trodde det sto vinterkroppen 2016. Trodde du hadde kjøpt ny bikini ????
  Planlegger og kjøpe de samme koppene selv. :)

  1. Hehe, det ser ut til å skje hver gang. At folk leser “kroppen” i stede for “koppen”. Det sier en del om samfunnet vi lever i, med alt kroppsfokus, hehe! På bildene er det samme kopp, men det er framsiden og baksiden. Elsker at de har forskjellig motiv foran og bak, framfor noen av de andre sesongkoppene som har samme motiv. Den er så fin!

 2. Den er så fin! Jeg har ikkje kjøpt den enda, men snart. Syns forresten det er skikkelig dårlig at prisene på sesongkopper har gått fra 199,- til 249,-, men nå er jeg gnien da :p

  1. Den er det!! Ja, det er kanskje det, men jeg synes jo også at de som er spesialproduksjon godt kan koste litt ekstra. Det var forresten tilfeldigvis tilbud på Kitchn da jeg kjøpte den, med 30% rabatt! Hett tips er å melde seg inn i deres kundeklubb, for avslag på disse koppene;-)

 3. Sjukt fin! Jeg har slutta litt å samle på mummikopper, siden jeg har så mange nå. Haha! Men har lyst til å samle sesongkoppene, for de er de aller kuleste syns jeg 8)

 4. Jeg er enig, den er sååå fint! Jeg tenkte jeg skulle ønske meg den til jul – eller kanskje neste gang jeg gir blod! Vi får se, den skal i samlingen, men har ikke hastverk med å få den på plass :D

 5. Jaaaa, fikk tak i den med en gang den kom i butikk (fikk en jeg hadde fra før til bursdagen, så da byttet jeg bare inn) :-)

 6. SÅ fin. har egentlig litt innkjøpsstopp i samlingen, for det er så fullt i skapet… men denne. for denne kan det muligens gjøres et unntak.

  1. Hehe, ser den! Det er jo litt spesielt med disse sesongkoppene, så jeg synes det bør få gå utenfor innkjøpstoppen, heh!

Kommentarer deaktivert.