Home » Hverdagsblogg » Mitt Oslo » Vinterens første snøfall, endelig

Vinterens første snøfall, endelig

Igår kom vinterens første snø her på Østlandet, og jeg frydet meg stort! Den smeltet riktignok bort etter bare noen timer, og ble erstattet med regn, men på vei til jobb fikk jeg allikevel hvile øynene på dette myke, hvite, herlige teppet med snø. Hurra!:
IMG_5639IMG_5654 IMG_5659 IMG_5660
Mandag og tilbake til jobb, men før gårsdagens arbeidsdag, møtte jeg Rakel for kaffi og hygge på Nord i Nygata. Vi hadde masse å skravle om, og Rakel hadde på seg en supersøt strikkelue, der vi satt ved vindusbordet og tittet på folk som skyndte seg forbi:
IMG_5674
Intet mindre enn to kopper kaffi ble det på oss hver i løpet av kafédeiten vår, og da jeg låste meg inn på jobb var jeg skikkelig klar for en ny uke, fylt opp med energi og glede. Arbeidsdagen gikk som en lek, og etter jobb ble det ukeshandling, smørbønnesuppe til middag og dokumentar på nett-TV:
IMG_5693

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åååh, heldig! Jeg gleder meg så fryktelig til snøen kommer. Har alltid et litt barnslig ønske om at den skal komme natt til første desember, og krysser fingrene hvert eneste år!

    1. Jaaa, snøøø! Jeg har det samme ønsket/håpet som deg når det gjelder snø på 1. desember, hihi. Fingrene er kryssa!

Kommentarer deaktivert.