Home » Reiser » Viiiivaaaaa Las Vegaaaaas

Viiiivaaaaa Las Vegaaaaas

Denne sangen her surrer rundt oppi hodet mitt idag:

Hvorfor det?? Jo, for jeg skal til Las Vegas!! Hahaha, hvor vilt er ikke det?! Hva jeg skal i Las Vegas? Jo!:
app las vegas

Jeg skal på APP-konferanse (Association of Professional Piercers-konferanse)! Et arrangement hvor seriøse piercere og folk i bransjen, fra verden over, samles for konferanse, rett og slett. Helt siden jeg begynte å jobbe på Pinpoint for seks år siden, har jeg hatt lyst til å delta, og endelig er tiden inne, hoho! Jeg reiser sammen med min sjef Christiane, og jeg tror det kommer til å bli utrooolig spennende, morsomt, lærerikt, og ikke minst GØY! Det blir så hyggelig å treffe igjen venner og kjente, ikke minst!

Konferansen holdes på et digert kasinohotell (naturligvis!), med basseng, palmer og hele pakka (jepp, det er jo Las Vegas!), og det kommer til å være mange interessante foredrag, mye mingling og masse finfine piercingsmykker å kjøpe. Hoho! Den eneste ulempa, er at konferansen finner sted i Las Vegas i Nevada, en ørkenstat, hvor temperaturen kan blikke 40 varmegrader på den tida. Kremt!

Som om ikke det var nok moro i seg selv; på flyturen hjemover blir det en mellomlanding på 12 timer.. I New York!! Vi lander der klokka åtte på morgenen, og får altså en hel dag i the Big Apple! Der hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å komme meg, men joda! Så gøy! Så, nå har jeg både denne turen og flytting å glede meg over, æææ! :-D

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åhoi! Så moro!! Også NY attpåtil! Heldig!!!! Og veldig fortjent! Gleder meg allerede på referat fra turen :)

  2. Wooow, SÅ kult! Jeg har aldri vært i USA, men det er en stor drøm å stikke dit i noen uker eller mer, leie bil og bare kjøre rundt (uoriginalt, I know). Men shit wow, du kommer til å kose deg insane mye, tror jeg!

    1. Ikke jeg heller, og bortsett fra denne konferansen har jeg ikke hatt noe ønske om å reise til USA heller. Dette blir med andre ord veldig spennende! Hoho, ja, sånne roadtrips virker skikkelig koselig! Krysser fingrene for at du får oppleve det en gang!

  3. Ååå, såå hærlig!! Høres helt fantastisk ut, dit kunne jeg også ha tenkt meg en tur :-)

  4. Ååh, så kjekt at du skal reise dit! Har aldri vore der sjølv, men gledar meg til å følgje med på turen! :D

    1. Så koselig å høre! Jeg har ikke helt bestemt meg for om/hva slags fotoapparat jeg skal ta med meg enda, men jeg har jo litt tid på meg!

  5. Åhhhhh, så misunnelig jeg ble nå!!!!! Las Vegas høres virkelig ut som noe for seg selv, du kommer sikkert til å storkose deg :D Og en dag i NY er virkelig ikke å forakte heller da ;) Jeg ELSKER New York!

Kommentarer deaktivert.