Home » Stas og moro » Videoblogger » Videosnutt: Spennende nyhet! Hint: TV!
  1. Wow, så utrolig gøy!!! Dette skal jeg få med meg :-D Gratulerer! (om det går an å si, hehe..)

    1. JAaaaa!! Så kult at du skal se på! Håper ikke jeg/vi driiiiter oss ut (men, yolo, så det går fint?). TAKK (tror det går an å si!)!!

  2. Yay! Også både direktesendt OG live da!!! :D Så spennende, og gøy og alt! Yay!

  3. ÆÆH :D Så kult!! og jeg som ser på God Morgen Norge nesten hver dag, morgen kosen min sammen med frokost og kaffe. Så jeg blir nok å få det med meg :D Gleeedes :D Ekstra morsomt når det er noen jeg “kjenner” på TVen :P

    1. Ååååh, så koselig!! Vi har jo ikke TV for tida, så jeg har ikke sett det på år og dag. Men!! Det er jo et kjempekoselig morgenprogram, så jeg skjønner godt at du koser deg med det. Vi gleder oss, og synes det er stas at du vil se på:-D!

  4. Åh vad roligt för er! Tror du att det kommer upp klipp TV2.no så man kan se det i efterhand?

  5. Wow, spennende! Jeg hadde nok dødd av angst før noe slikt saa kudos for at dere tørr :D Haaper at du faar klippet tilsendt saa du kan legge det ut paa bloggen din. Jeg vil se, men eier ikke Tv og bor ikke i Norge en gang, hihi <3

  6. Oioioi, noe så gøy! :D Jeg jobber som regel om dagene da, men det går vel sikkert an å finne det på nett et sted i etterkant? :) Superspennende!!!!!

Kommentarer deaktivert.