Home » Q&A » Videoblogger » Videoblogg: Hvordan jeg knytter skjerfet!

Videoblogg: Hvordan jeg knytter skjerfet!

Jepp, det har kommet noen spørsmål om hvordan jeg knytter skjerfet mitt for å få det til ås e ut som det gjør, og i dermed laget jeg like godt en video som kjapt og enkelt demonstrerer hvordan! Håper dere liker den :-)

Ps!: To my non Norwegian readers!!:
I’ve made English subtitles for this movie! Just click on the cogwheel in the bottom of the video there, and select “texting” and the one that’s just called “English”. Enjoy! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Ja, lyset nå er sååå fint! Får ikke sett så mye av det i løpet av en arbeidsuke, så da er det ekstra stas med fridager hvor det kan nyyytes!

  1. Så fin måte å knyte skjerfet! Og eg må seie; eg hadde av ein eller annan grunn forventa ei heilt anna dialekt på deg! Kanskje sørlenning? Haha, meg altså :D

    1. Takk! :-) Hehe, ja, jeg er jo fra Sørlandet, men Risør har aldri hatt skarring eller bløte konsonanter. Det er en del “e” i stedet for “jeg” og “er”, og så er det mye “a” og “æ”-endinger (vaska i stedet for vasket, bilæ i stedet for biler), og visse ord som brukes. Ellers er det bokmål, og de som vokser opp i Risør idag, prater nok helt bokmål.

Kommentarer deaktivert.