Home » Q&A » Videoblogger » Videoblogg: 30 spørsmål fra Cleo Mag

Videoblogg: 30 spørsmål fra Cleo Mag

Untitled-2
Nettstedet http://cleo-mag.com, med flinke Reidun Beate i spissen, sendte meg en e-post igår kveld med spørsmål om jeg var interessert i å besvare 30 spørsmål fra dem i en videoblogg. Det ville jeg naturligvis, og jeg fikk smelt den sammen allerede idag!

Spørsmålene fikk jeg i et eget dokument i e-posten, og hverken Åsmund eller jeg leste dem på forhånd. Derfor ble det ekstra gøy for meg å besvare dem, hoho! Håper dere liker videoen, og kom veldig gjerne med tilbakemelding (har nemlig gjort meg litt ekstra flid med denne, i forhold til fade-ing og bakgrunnsmusikk, som flere av dere har savnet i tidligere videoer):

Husk å klikke på tannhjulet og velge 720p HD på kvalitet, for optimal videokvalitet

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. HAHA, synes denne var veldig morsom og fin! Jeg likte den veldig, flere slike takk. Nå med en gang, jeg har tid til flere! :p

  1. Hihihi, så hyggelig å høre!! Den var veldig gøy å lage også, kanskje nettopp fordi jeg ikke ante hva spørsmålene kom til å bli! Åsmund og jeg har snakka litt om å kanskje lage en live spørsmålsrunde på video en gang. Kunne det ha vært noe?

   1. Åh ja det må dere så absolutt få til! Er bestandig morsomt å ta slike ting bare på sparket, litt uforutsigbart og bare moro det. Jeg gleder meg hvis dere finner det for godt! :D

 2. Hehe :D Du er helt herlig Ina! Så gøy at du ville delta og kjempegøy at du var tøff nok til å være førstemann! :D Du er en knupp altså! :D <3

 3. Så fin spørsmålsrunde ^^ Alltid litt artig (og litt rart) å se folk svare på slike i video synes jeg. Man får på en merkelig måte følelsen av at man kjenner personen.. skremmende O.O
  Og for å svare på “Stefan eller Damon” så er det to karakterer i serien “Vampire Diaries” som spiller brødre (også er de vampyrer da selvfølgelig). Så spørsmålet er vel.. hvem er finest.. ellernoe i den duren – haha :P

  1. Takk, så hyggelig at du likte den! Hehe, ja, det er vel kanskje det? Det er nok mest rart for meg, i og med at dere “kjenner meg så godt”, og jeg stort sett ikke kjenner dere. Takk for oppklaringen på navnene, haha!

  1. SÅ gøy at du synes det! Og tusen takk for det! Det er en del å sette seg inn i, men jeg er på vei, hehe!

  1. Tuseeeeen taaaakk!! Det var veldig moro å lage den, så det er stor stas å høre at den falt i smak!

 4. Kjempe søt video! når man leser blogger over en viss tid føler man liksom at man ”kjenner” de på en måte, men med videoer kommer personligheten og pratemåten mye bedre fram, og det er jo fryktelig gøy! elsker bloggen din, har vært fast leser i flere år!! <3 ps: jacob vs Edward er fra twilight ( filmer og bøker) ;)

  1. Tusen takk for det, hoho! Du har helt rett. Det er veldig hyggelig å høre at du liker det, for det er jo mer “meg” i en video enn i en tekst, sort of. Tuuusen takk for ros, og for at du har fulgt bloggen i årevis<3!! *Knis* takk!

 5. Så gøy! Denne var kjempefin! Det einaste eg kom på var at musikken var litt høy i begynnelsen ifht snakkinga, berre. Ellers tipp topp! synes videoane blir betre og betre! :D

  1. Tusen takk! Og takk for konstruktiv kritikk også. Åsmund mente det samme, faktisk. Fortsatt en lang vei å gå, men jeg kommer meg heldigvis i riktig retning! Tusen takk!

 6. For en koselig video :) Jeg liker videoblogger, thumbs up. Btw: jeg reiser til Tokyo senere i år! Gleder meg så utrolig.

 7. Så utrolig pen du er Ina! Du virker som et kjempeherlig menneske. Hadde vært gøy og blitt kjent med deg. :)
  Må bare få si at du er kjempeinspirerende, og det er alltid like gøy å komme inn på den fine, fargerike bloggen din. Håper du har en fantastisk fin uke! :D Klem

  1. Æææ! Tusen takk for det! Så utrolig koselig sagt av deg! Nå ble jeg rørt + glad + iiih! Takk for at du gjorde dagen (/kvelden) min! Ha en fantastisk uke, og jeg håper du fortsetter å trives her inne!

 8. Det er så gøy med video! :D Musikken ble kanskje litt høy i begynnelsen når du prater, men ellers er det gøy med både musikk, intro og fade-ut (:

 9. For en herlig video, du virker som en superskjønn person! :) Blir i godt humør av deg :) Drømmer også om å reise til Japan, Korea, og Tokyo! Håper du får dratt dit en gang :)

  1. Hihi, ååå, så koselig sagt av deg! Tusen takk, det gjorde meg veldig glad! Håper du får kommet deg dit også!

Kommentarer deaktivert.