Home » Videoblogger » Video: Kjæresten sminker meg!

Video: Kjæresten sminker meg!

Dere som ser på en del Youtube-videoer har helt sikkert sett “Boyfriend does my makeup”-videoer, og her om dagen filmet Åsmund og jeg en sånn en! Åsmund fikk med andre ord bryne seg på å sminke meg klar for en dag på jobb, og om resultatet ble bra eller dårlig er opp til dere å bedømme ;-) Moro var det uansett, og som vanlig ble det en del knis og fnis oss imellom også (seff!). Håper dere liker videoen!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Syns han var veldig flink, jeg! Har sett en del andre slike videoer, og der er det nesten katastrofe, haha.

    1. Helt enig! Haha, ja, det blir jo kanskje mer morsomt om han hadde vært helt talentløs, men jeg synes det var ganske stas å vise fram hvor flink han er:-D

  2. Jeg døde av latter når han tok på rougen i fin klovnestil. Men resultatet ble jo egentlig overraskende bra!

Kommentarer deaktivert.