Home » Videoblogger » Vlog: Fra loppis til lekeslossing (og en slags musikal i midten)

Vlog: Fra loppis til lekeslossing (og en slags musikal i midten)

Her kommer ei litta video med snutter fra en uke i mitt liv! Byr på meg sjøl med sang og dans, går tur i skog og mark, henger med venner og jakter på bruktfunn. Samt besøker Matstreif, lekesloss med Åsmund og mekker middag. Enjoy!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, gleder meg til å se denne! Litt på siden av innlegget: hva syns du om den nye vinterkoppen? Skal den kjøpes?

  2. HURRA! Endelig en video igjen. Jeg virkelig digger når du legger ut sånne “en uke i mitt liv”-vlogs. Veldig gøy å se! :-) Ønsker deg en super uke!!

  3. Åh så artig med video!! Jeg koste meg! :)
    Også er jeg bare litt misunnelig på det gode været i Risør! Kan melde om 6 grader og nysnø på fjelltoppene i Tromsø…

  4. Koselig video! Kan jeg spørre hva du bruker til å filme med og hvilket redigeringsprogram du bruker?? Jeg prøver å videoblogge litt fordi jeg er på utveksling, men med gratis nedlastningsprogram så kommer det vannmerking på filmen og jeg bruker windows operativsystem så jeg får ikke brukt det geniale iMovie-programmet :(
    Ha en fin dag videre :*

Kommentarer deaktivert.