Home » Risør » Videoblogger » Video fra 17. mai, samt et spørsmål til dere

Video fra 17. mai, samt et spørsmål til dere

Dere som følger YouTube-kanalen min (eller følger meg på Facebook) har nok allerede sett denne videoen, men til dere andre: Her er den! Sånn her var altså 17. mai 2016 i Risør i år, for Åsmund og meg. Barnetog, korpsmusikk, is-spising, og jakten på heliumballong. Pluss litt generell babling, som jeg er så god på (hehe!). Hæsjtægg sørlandsidyll!:

Og! Det var ikke alt.
Fordi, jeg vet jeg har spurt dere/mast på dere om dette her før, uten å helt ha klart å gjøre noe ut av forslagene deres, men jeg prøver igjen. For , med det nye vlog-kameraet, ordentlig mikrofon til storekameraet, skikkelig redigeringsprogram for video (og hele den pakka), føler jeg at jeg stiller sterkere. Og, straks på plass i nytt hjem, tipper jeg at jeg får masse tid til å realisere dette.
Hva jeg vil fram til? Jo!:
Har dere forslag til videoer jeg skal lage???
Jeg er åpen for veldig mye (byr på meg sjøl, si!), og får nok Åsmund med på en del også (typ challenges!). Spam kommentarfeltet med forslag, så noterer jeg ned det som virker moro, og setter i gang med å produsere videoer i fleng strakkkks. På forhånd tusen mange takk (jeg gleder meg allerede!)!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Noe for dere begge to, Pancake-challenge! Hehe. Jenna Marbles gjorde dette med samboeren sin.
  Ellers kan det jo være morsomt å lage og for oss å se en Lookbook, med forskjellige outfits til forskjellige anledninger.
  Ellers matlaging og diy’s er noe jeg aldri får nok av! :D

  1. Hoho, den pannekakegreia så skikkelig vanskelig ut! Men det er vel kanskje bare bra? :-D Lookbook er ikke en dum idé, og matlagningsvideoer hadde vært veldig moro! Særlig med vårt nye kjøkken (yess!). Takk for innspill!

 2. Håper på å få se en liten omvisning i nyleiligheten når ting har kommet på plass, en slik “house tour” som du gjorde da dere flytta inn i den andre :-)
  Hva med å ta den derre beanboozled-challenge med Åsmund?
  Jeg syns slike topp 10 lister er litt morro; topp 10 filmer, bøker, sminkeprodukter, og månedlige favoritter, Hva du har handla på butikken “hauls” og slike ting.

  1. Yay, house tour MÅ til! Gleeeder meg allerede til å lage den! Noterte ned beanboozled-challenge (etter å ha sett på noen nå). Får skaffe slike jellybeans (får vel kjøpt det på nett?)! Lister og hauls blir knall. Notert, tusen takk!

   1. Trooor faktisk jeg har sett de beanboozeld eskene, eller noe som ligner veldig, på div. godtebutikker her i Norge, ellers finnes de nok på nett ett sted ja :-)

 3. Videoer der dere smaker godteri fra andre land :-) Ellers enig med house tour, det gleder jeg meg til.

 4. Det så ut som en fin og koselig 17.mai (selv uten ballong) :D Jeg har ikke noen særlige ideer til videoblogs, men som en over sier så hadde house tour av det nye hjemmet vært stas :) :)

  1. Hihi, ja, ikkesant! Krysser fingrene for en heliumballong til innflyttingsfesten vår, knis! Jepp, det må jeg absolutt lage, hihi!

Kommentarer deaktivert.