Home » Videoblogger » Video: En februaruke i mitt liv
 1. Haha, håper dere har “danceoffs” når kundene kommer inn også! Hadde vært vittig å få med seg :D Artig å se video fra uka di, får håpe den neste uka blir like morsom og full av dans og liv ^_^

 2. Ååå, elsker når du lager slike videoer! :D Da blir du dobbelt gledesspreder i en litt sliten og kjip periode! Tusen takk! Har selvsagt likt den på youtube, også håper jeg du får en suuuper kommende uke!
  klem <3

  1. Tuuusen takk, snille du!! Jeg sender deg alle mulige gode tanker, og håper at du går bedre tider i møte. Ha en strålende kommende uke!<3 Klem!

 3. Altså. Når man ser hvor grå Oslo kan være med speilblank is, regn/snø og kuldegrader. Og så ser man DEG! Fargeglade, blide deg <3 Jeg digger videoene dine, blir bare glad av dem :D

 4. Haha, koselig liten hverdagsvideo! Jeg har og slike brodder, de er så nette og greie og ha i vesken!
  Jeg må innrømme en liten sak og det er at jeg ELSKER kaffen fra Narvesen. Men kaffedispenseren på narvesen her i byen bruker Evergood kaffebønner og den er ekstra sterk på smak. :P

  1. Hihi, takk! Så gøy at du likte den! Ja, de er sykt praktiske. Og så kjappe og greie å ta på og av. Haha, nice! Du er nok ikke aleine, for de selger jo masse kaffi. Jeg synes “kakaoen” derfra er skikkelig god, jeg. Pleier å kjøpe den på lørdager jeg jobber. Mmm!

Kommentarer deaktivert.