Home » Helgekos » Vi drar på hyttetur (uten kanarifugl i bur)

Vi drar på hyttetur (uten kanarifugl i bur)

IMG_7292
Denne helga skal jeg tilbringe på hyttetur i Kongsberg med de tre finingene ovenfor her! Jeg gleder meg som bare det, og håper (og tror!) vi får det skikkelig koselig sammen i det gule huset i skogen. Krysser fingrene for fint og varmt sommervær, og å komme hjem igjen med et kameraminnekort fullt med bilder jeg kan dele med dere. Hurra! Hva er deres planer for helga, da? Goood fredag og god helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Tusen takk for det! Kongsberg er riktig så koselig, og jeg har så mange gode minner herfra i tillegg.

  1. Så koselig. Håper dere får en knall helg. Her i gården blir det lørdagsjobbing, og det er full nedtelling til minstejenta kommer fra speidertur i Russland senere i kveld. Hun har attpåtil 13årsdag i dag, så i morgen blir det stor feiring :)

    1. Takk for det! Åiåi, også i Russland da! Så spennende! Ha en fin helg med jobb og bursdagsfeiring!

  2. God tur! Jeg skal gjøre unna litt jobbing, og bare lade opp til skolen starter i neste uke! :D

Kommentarer deaktivert.