Home » Favoritter » Venner, del 2

Venner, del 2

Ingunn
Ingunn
Ingunn jobber også på Pinpoint, og vi ble også kjent gjennom jobb, da jeg begynte å jobbe der i januar 2010. Siden da har vi stort sett jobbet sammen en gang i uka, og selv om vi ikke treffes så ofte på fritida, er Ingunn en venn jeg setter stor pris på å ha i livet mitt. Jeg vet jeg kan prate med henne om alt mellom himmel og jord, og det er alltid godt å lette hjerte mitt til Ingunn, når tilværelsen er blå. Dessuten er hun sånn ca like kattegal som meg, hihi!


Cristiano
Cristiano
Min kjære italiener! Cristiano jobbet mer eller mindre fast på Pinpoint da jeg begynte der, og jeg har derfor hatt mye med ham å gjøre i forbindelse med jobb. Nå eier og driver han sitt eget piercingstudio i Italia (BorneoFlower i San Remo), og er derfor dessverre ikke like mye i Norge.. Allikevel holder vi kontakt over nett, og så fort han er i Oslo, passer vi på å finne på ting på fritida også. Cristiano og jeg kan tulle og tøyse så mye at vi knekker sammen i skikkelige latterkramper, men også ha så dype samtaler at tårene renner. Han synger opera for meg og lager kjempegode pastaretter<3


Silje
Silje
Vi ble kjent gjennom at vi leste hverandres blogg fra 2009, og traff hverandre for første gang i juli 2010 her i Oslo (bildet nederst til høyre er fra det første møtet, hihi!). Silje bor i Trondheim, men allikevel har vi truffet hverandre oppimot flere ganger i løpet av året siden vårt første treff. Hun har bodd hos oss under Oslo-opphold, jeg har besøkt henne i Trondheim, vi har spist mye god veganmat sammen, sjåppet i morsomme butikker og badet nakne i oktoberkaldt vann. Silje er så god og fin, sprudlende og samtidig herlig rolig. Rett og slett en perfekt blanding, som det er umulig å ikke like!


Marte
Marte
Igjen ei fining jeg ble kjent gjennom at vi leste hverandres blogg. Vi traff hverandre for første gang vinteren 2010 (bildet nederst til venstre er fra vårt første møte!), og det var klaff fra første stund. Marte bor i Bergen, og i likhet med Silje, treffer jeg Marte minst en gang i året. Heldigvis! Marte er utrolig trygg, sterk og jordnær, og veldig god å ha dype samtaler med. Hun er ekspert på å sende koselige brev, kort og søte ting i posten, og får meg alltid til å smile. En virkelig kjær venninne!


Hilde
Hilde
Vi ble kjent gjennom jobb, men jeg kan ikke riktig huske når vi begynte å gå fra bekjente til venner. Hilde er den som har tatovert begge låra mine, og nakken min, og jeg tror kanskje timene sammen på tatoveringsbenken var det som bikka oss over på vennskap (i sånn 2011/2012, da kanskje?). Hilde er så sjarmerende og morsom at jeg ikke kan annet enn å smile rundt henne, og hun får meg alltid i godt humør. Jeg er utrolig glad glad for at vi har fått tilbrakt så mye mer tid sammen dette siste året, og gleder meg til å finne på flere sprell med henne!


Sala
Sala
Min spanske kollega og venn begynte hos oss i 2012, og siden da har vi hatt mye moro sammen. Som for eksempel jobbturen i Tyskland, hvor vi delte rom, og all den ville humoren vi deler på jobb. Det er ikke mye vi henger sammen på fritida, men har kanskje noe å gjøre med at vi jobber sammen så og si hver dag? Uansett! Sala var en naturlig gjest i bryllupet, og en venn jeg vet stiller opp om jeg trenger det. Han er generøs, morsom og snill, har alltid en morsom replikk på lur.


Synne
Synne
Vi leste hverandres blogg, bodde i samme by, og *vips* så inviterte Synne på en middagsdeit en maidag i 2012, og da var det gjort. Siden har vi gjort veldig mye hyggelig sammen; drukket masse kaffi og spist god mat, tittet i bruktbutikker, feiret Halloween og Fastelavn. Synne er kanskje den mest “likanes” personen jeg vet om; hun er som en potet som passer til absolutt alt og alle, og hun slutter aldri å overraske meg med sine fargerike interesser. Jeg beundrer henne for hennes kunnskap om alt, ståpåvilje, evne til å se det fine i alt og å være seg selv 110%, alltid. Rett og slett ei fantastisk jente!


Ine
Ine
Takket være Synne, kom jeg i kontakt med Ine, som jeg også leste bloggen til. Vårt første møte var en kaffikopp en januardag i 2013, og mens vi satt der og koste oss, ringte mannen hennes og fortalte at de hadde fått leiligheten de hadde ønsket seg på Bøler. I magen hennes lå en bitteliten baby, som idag har blitt til herlige Orvar. Leiligheten de flyttet til, ligger to t-banestopp fra oss, og det har blitt mange hyggelige turer på besøk til den lille familien ved skogen. Ine og jeg har gått turer i skogen, fnist over middagslagingen, og spist frokost på kafé. Vi deler kjærligheten for Gudrun Sjödén-design, og (bortsett fra mine egne, som naturligvis er verdens beste) så synes jeg Ine og Ståle er de beste foreldrene i verden.


Maren
Maren
Vi har ikke kjent hverandre mer enn et drøyt års tid, men Maren har allikevel blitt en finfin venn! Maren er venninne med både Synne og Ine, og da jeg leste bloggen hennes itillegg, var det naturlig at vi begynte å treffes også. Hurra! På dette året har jeg fått være med på å feire bursdagen hennes, vi har spist is og pratet om kjendisforelskelser, hatt teselskap hos meg og fnist av morsomme ord. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med denne sprudlende og fine bibliotekaren, i årene som kommer!


Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åå, fineste Ina! Tusen takk for at jeg får være vennen din. Jeg har blitt glad i deg så fort, og gleder meg til vi sees igjen! Og til alt det fine vi kan finne på i tida framover!

  2. Herlighet, Ina, nå fikk jeg tårer i øynene! Blir rent beæret over å få så fin presentasjon i så godt selskap. Tusen takk! Jeg er så glad for at vi er venner! <3

Kommentarer deaktivert.