Home » Dagens antrekk » Innkjøp og gaver » Risør » Stas og moro » Vellykka julaften, javisst!

Vellykka julaften, javisst!

Juledekket middagsbord, Tre Nøtter til Askepott på skjermen, godteri fra “julestrømpa” til frokost:

Risgrøt med mandel, og julens eneste kristne innslag i vår familie; Juleevangeliet opplest av min diakonsøster:

Julaftenantrekk! Ny kjole og blazer fra H&M Divided. Røde negler og det røde julehjertet rundt halsen:

Iiiih, masse spennende gaver!:

Ordentlige fiskekaker i brun saus med resten av julemiddagstilbehøret, og Liereplemost med blåbær i glasset:

I tillegg til gryter (yess!!), gavekort, penger, godis, tekanner (jippi!) og annet fint, pakket jeg opp dette:

Hva fikk dere til jul da? Håper dere er like fornøyd med julaften som jeg er :-)!!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg fikk et pledd med ermer av min omtenksomme kjæreste, samt et dataspill jeg har siklet på lenge. Svigers gav meg noen veldig fine skinnhansker, lillesøster gav meg masse fine badegakker og foreldre gav meg en epilator og 3-måneders fri trening på et valgfritt treningssenter ^^ Fikk også gavekort og godteri :D

  Koste meg masse hos kjæresten og svigers :D

 2. Så mye fint! :)
  Vi hadde bestemt å ikke kjøpe så mange julegaver til hverandre, men jeg fikk et nydelig smykke fra 40- tallet, en gammel brosje, hjemmelagede såper fra tantunga, kule tattooglass, Jack Sparrow- figur som er samleobjekt, tv- serien V, penger.
  Hadde en super julaften med masse god mat og latter! :D

 3. Jeg er veldig fornøyd! Fikk drikkeflaske og pute fra TV-serien Castle, snacksbolle fra kremmerhuset, Naked eye-palette fra Too faced, boks med tre Hjemme alene-filmer, japansk Pocky-kjeks, vinterjakke, gavekort på LUSH (wohooo!) og masse annet fint :D

  Forslag til hva jeg burde bruke gavekortet på Lush til å kjøpe? Det er på 200,- :3

  1. Koselig med Lushgavekort, da! :-D Hva du skal bruke det på kommer helt an på hva du liker! Men, en Ultrabalm, en bit Miranda og en Each Peach slår aldri feil :-)

 4. Ååå, så koselig det ser og høres ut :-) Fine presanger!!

  Jeg fikk kaffeservise som jeg samler på (lyseblått med hvite prikker), vinglass og middagsservise som jeg samler på, stavmixer med tilbehør, kjole, håndholdt opptaker (som sangstudent er det et must), fin godtekrukke, stoooore puter, penger, elektrisk tannbørste, lyseblått bakesett, tidenes største og fineste veggklokke og mye mer som jeg ikke kommer på i farten, hehe..

  Ha en fortsatt kjempekoselig jul!

 5. Åååh, jeg ble nesten litt paff da jeg så at dere også leser jule evangeliet! Vi har egentlig ingen kristne i vår familie, men det er en tradisjon som pappa har tatt med seg fra barndommen. Vi leser det opp hver jul før vi spiser mat :) Når jeg var mindre husker jeg at det var så utrolig langt, men egentlig tar det jo bare ca 1 minutt å lese.

 6. Ser ut som du fikk masse fint! :D Også så mange farger da gitt!
  Jeg pakka ut blant annet en Dolce Gusto kaffemaskin, billett til DumDum Boys konsert i Namsos og et smykke med anaomisk hjerte på! Så masse fint under treet i år at jeg er helt starstruck!

 7. Så mange fine julegaver du fikk, heldiggrisen!=) Den Mew snøkulen passet deg jo perfekt!
  Det blir ikke jul uten Tre nøtter til Askepott!<3
  En fortsatt riktig god jul!!=)

 8. Jeg fikk en turkis ukulele og en rød PC samt en ullgenser, et par Lushting, en sminkepung og litt til.
  Jeg hadde også en flott jul, med andre ord :D

 9. Ååå, du fikk SGT. peppers- cd’en! Gled deg! :D Den røde Beatles cd’en har jeg også. Like herlige begge to! :>

  Jeg fikk en herlig pysj, PC-etui, klær, gavekort , penger og masse annet fint :> Men det beste er å gi andre gaver! :D Ha en fortsatt herlig jul :D

 10. så koselig :-) jeg fikk blant annet jeffrey campbell lita shoe i svart, som jeg har ønsket meg utrolig lenge nå.. kunne ikke vært mer fornøyd!

 11. Så fine julegaver! Jeg fikk Hangover 1 & 2, Marc Jacobs parfyme, penger, gavekort, pysjamas, time turner(som hermione granger bruker i harry potter) og godis! :)

 12. Så mye fint du har fått, du må virkelig ha vært snill i år! Om jeg tar en titt på min egen gavehaug, ser jeg at det samme høyst sannsynlig gjelder meg, hihi. Jeg hadde det kjempehyggelig i går, og har det fortsatt kjempehyggelig i dag, og gleder meg til fortsettelsen. God jul videre til deg og dine, Ina!

 13. så ut som en fantastisk gavefangst det der, ja.

  og tom waits – hjarte! platene hans kan liksom ikke slå feil.

 14. For en fin julaften du ser ut til å ha hatt :) Og så herlige gaver! Vi hadde samme kjole på, forresten, den er digg! Ha en fortsatt fin juletid!

 15. Mange fine gaver :D
  Jeg fikk bergans jakke, teleobjektiv, polariseringsfilter (før-julsgave), morgenkåpe, sokker, tøfler, sparebøsse, penger, neglelakk og enda mer! Er veldig fornøyd!

Kommentarer deaktivert.