Home » By Request » Interiør » Stas og moro » Velkommen inn!

Velkommen inn!

Badet vårt og gangen. Gangen er ikke helt ferdig enda (skal henge opp speil og litt sånt!), men veldig praktisk og grei med skohylle og kleshengere. Mye større enn vår forrige gang! Badet har veldig grei størrelse, stort speil, greit med skapplass, fin dusj og (!!!!) vaskemaskin! Sjuuuukt luksus etter tre år med vaskekjeller!:

Dette er utsikten når jeg står i gangen og titter inn i stua. Til venstre står pulten min, deretter sofakrok, vindu og terrassedør (terrassen er 9 kvm! Den får dere se en annen gang, for den er ikke helt “ferdig”). Der ved globusen helt til høyre, hvor de gule gardinene på sort gardinstang henger, er soverommet. Soverommet har skyvedør. Superkjekt!:

Vitrineskap og pult, samt litt sofakrok. Pulten er min stolthet! Den var innflyttingsgave fra mormor:

Hvor alle pyntetinga kan få stå til utstilling, og hvor jeg blogger fra i skrivende stund:

Sofakroken. Sofaen og de to stolene låner vi av dem vi leier leiligheten av. Jeg elsker dem!:

Planter ved vinduet ut mot terrassen:

TVbenken sett fra salongbordet. Inn til venstre ser dere soverommet, og til høyre, rett utenfor bildet, er døra inn til Åsmunds arbeidsrom. Åsmund har nemlig fått sitt eget rom til data og Warhammerfigurene sine! Han er ikke helt ferdig med innredning der enda, så hans rom får dere også se seinere:

Spisestuebordet. Love it! Til høyre er gangen, til venstre kjøkkenkroken. Lysekrona er også noe vi låner:

Kjøkkenet! Til venstre ser dere såvidt kjøleskapet som er digert (i forhold til vårt gamle hybelkjøleskap i ministørrese) med innebygd fryser. Ellers mangler det som dere kanskje ser en skapdør rett ved komfyren. Den skal skrues opp igjen så fort vi får tatt en ny IKEA-tur og kjøper nye skruer. Skapplassen er det absolutt ikke noe å si på, og vi er veldig fornøyde med at vi nå har en vask hvor vannet blir varmt med en gang man stiller det inn, hehe!:

Soverommet, sett fra klesskapene. Vi har hvert vårt store klesskap, som på tross av alt tøyet jeg har, ikke en gang ble halvfullt. Veggklistremerket med fuglene fikk jeg fra Urban Walls (http://www.etsy.com/shop/urbanwalls), og det dekker mye av soverommsveggen:

Kjolestativ (hurra!), helfigursspeil (endelig!) og kleskommode, sett fra sengeenden. Til høyre ser dere ut av terrassedøra på verandaen:

I tillegg har vi en oppbevaringsbod på terrassen, og en på Åsmunds rom. Med andre ord har vi masser av oppbevaringsplass! Endelig :-) Vi trives allerede utrolig godt her!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Du kan det med å interiør du, Ina! Så utrolig flott og unikt dere har fått det. Grattis med nytt hjem :-)

 2. Leiligheten er superfin! Men det var jo ingen overraskelse med tanke på hvem som bor der ;P elsker flisene på gulvet!

  PS: hvor kjøpte bestemora di den skrivepulten!? Den er akkurat det jeg leter etter! :D

 3. Åh! Så utrolig fantastisk megafint dere har fått det!! Jeg bare elsker alle de små, fine dippeduttene! Og bildene på veggene!!
  Og dragen min ser veldig fornøyd ut på toppen av den fantastiske pulten :]

  1. Tusen takk :-D Åh, det er deg MajaM med dragen ja! Den er jeg så glad i :-D Den sto på hedersplass i vårt tidligere hjem, og det gjør den sannelig nå også. Tusen takk for den (igjen!)

   1. Hehe, bare hyggelig^^ Fint at du liker den. Alltid kjekt å se at dyra mine får bra steder å bo.

    1. Hihi:-D De (eller dragen, som er den eneste av dyra dine jeg har sett) er så utrolig fine. Du burde absolutt vurdere å produsere noen for salg, hvis du har mulighet og lyst. Jeg tror de ville ha gått unna!

     1. Jeg tenker på det, men til nå har det vært vanskelig med tanke på hvor lang tid det tar og sånn.. Men det er absolutt noe jeg vurderer.
      Liker veldig at du tror det!

 4. Wow,så fint! :D
  Og det ser veldig mye større ut enn den gamle leiligheten. Deilig med oppgradering,sikkert! :D
  Og pulten var nydelig, og sofaen også! Bare masse feelgoodfeeling (haha) fra hele innlegget. Herlig! Gratulerer med nytt hjem! :) <3

  1. Den er så mye større også! Boarealet er dobbelt så stort, pluss boder og terrasse. Ihh! Tusen takk, vi er så fornøyde:-D

 5. Hei!
  Gratulerer med ny og bedre boplass! :)
  Så superkoslig dere har fått det.
  Og så moro å få lov til og se inn i et hjem som er fylt av personlighet.
  I love it! :D

 6. Wow, det var virkelig fint! :D Er knakenes misunnelig her, selv skal jeg flytte inn i et lite studentkrypinn på 11-17kvm. Lurer fælt på hvordan jeg skal få møblert det på en fornuftig måte :P

 7. Haha, kjente meg igjen med det med helfigurspeil. Jeg får aldri sett den nedre halvdelen av kroppen. Så ut som en kjempe koselig leilighet!

 8. herregud, ser ut som det er dradd rett ut av en ikeakatalog jo :D shit, så strøkent! du får komme å inrede hulen min og, når jeg flytter tilbake til ozlo og ompa lompa kakaobaren min.

 9. Ååå! Så nydelig leilighet! Den ser utrolig koselig ut – jeg kunne godt ha tenkt meg å bodd der! :-) Skal si dere har innredet det flott! Ett spørsmål – er skrivepulten din en HEMNES-pult fra IKEA? Jeg har nemlig vært på utkikk etter ny pult og den så superfin ut!

 10. Så fint og stort og koselig! Her tror jeg dere får det kjempefint. Ble glad av dette innlegget og gleder meg til å se resten! Liker den fargerike stilen din Ina, fresht.

 11. Så veldig hyggelig og fint å se! Det vriker som at dere har fått installert dere på en praktisk, personlig og fargerik måte. Jeg unner dere mange gode stunder i deres flotte, nye tilholdssted!

 12. Åååh! det så utrolig fint og koselig ut :-D Skulle ønske jeg også hadde veranda, kjøkken med stort kjøleskap og komfyr(!!!!) ..og egen vaskemaskin på badet. Jaja, lenge leve minileilighet og vaskekjeller (<3) hahah :-D

 13. Så herlig! Åpent og lyst, god plass, det er liksom perfekt! Må si at jeg kjenner meg igjen litt :P Er ikke så altfor lenge siden jeg selv flyttet til min første skikkelige leilighet, og det er en deilig følelse :D Vite at man kan, om ikke alt, så litt som man selv vill og har mer plass å gjøre det på. Iforhold til en trang hybel, sant :) Gleder meg til å se terrassen ;D

 14. så utrolig fint! :) så veldig personlig og eget ut, veldig fint! :) myyyye større enn forrige, tenker det er flott med så god plass :)

 15. For en fantastisk leilighet! Kan tenke meg det tok tid å pakke/pakke ut alle de pyntetingene? Digger fugleklistremerket :)

  1. Takk:-D! Nei, å pakke ut tok ikke mer enn en dag. Å sette sammen møbler tok derimot litt mer tid;>

 16. Så innmari fint dere har fått det! Og så deilig med så mye plass. Må si jeg er imponert over hvor raskt dere har kommet i orden, altså. :)

  1. Hoho, det setter jeg pris på å høre! Legger stolthet i å ha kommet såpass kjapt på plass, så det er moro å høre. Takk!

 17. Hurra for ny leilighet, og så fint og flott det har blitt siden sist:D Gleder meg til å komme på besøk igjen, tihi! <3<3

 18. Åååh, så fint det ble!! :D Måtte se på bildene flere ganger bare for å få med meg alle de fine detaljene ^^

 19. Kjempefint! Ser så lyst og fargerikt ut! Du har masse fine bilder og kort.
  Ser du har symaskin, syr du mye? :-)

  1. Tusen takk! Nope, jeg har ikke fått sydd noe særlig til nå, enda jeg har hatt den i flere år. Har nemlig ikke hatt noe plass til den før nå, men så fort jeg får litt fritid (er mye jobbing på gang just nå!), skal jeg prøve å komme igang med noen prosjekter på syfronten:>

 20. Gratulerer med nytt rede! :D Ser kjempekoselig ut. Og så deilig at dere begge har god plass til å arbeide på. Må være skikkelig luksus! Kult at Åsmund spiller Warhammer. Har alltid hatt lyst til å lære meg det!

 21. Så koselig og fint dere har fått det! :D Gleder meg til å se med egne øyne, pluss hvordan det er i området rundt :) :)

 22. Så herlig! God plass og så koseligt! Flotte de sofaene og, very nice altså!
  Gratulerer!

 23. SÅÅÅ FINT dere har fått det!! :-) Elsker pulten din med de fine pyntetingene og symaskinen aller mest!

 24. WOW! Du har ikke vurdert en karriere som interiørarkitekt tilfeldigvis? “How to brighten your home, Ina-style”, liksom? Det ser helt utrolig sinnsykt superduperfinfint ut!! Også så stort! Det er noe annet enn Iladalen tenker jeg, hihi ;P Og den pulten – genial løsning! Er det Hemnes? Jeg har btw likt nattbord, mwihihi. Kjekt å ha :D Dere får det kjempefint, også 9 kvm terasse da, hvor mange Osloboere har egentlig det?!

 25. Kjempefint og fargerikt! Liker at du/dere har masse nips og pynt, og får det likevel til å se ryddig og pent ut^^ Ser ut som dere har fått en kjempefin leilighet å bo i :>

 26. Så utrolig fint:) Lurte veldig på hvor cupcakes’ene som står oppå pulten din er fra? ;>

 27. Gratulere så mye me ny leilighet;) dn såg kjempe fine og koselige ut;) kor stor e dn sånn ca? du e så flink å innreda;)

  1. Mange takk for det! Boarealet er på 56 kvm, hvis jeg ikke husker helt feil. Tidligere hadde vi 29 kvm :>

 28. Så utrolig herlig det så ut hos dere! Skikkelig kosehjem~ ! hihi. gratulerer så mye (igjen ;> )
  Gleder meg skikkelig til vi blir helt ferdige med vår leilighet nåå, skal bli deilig :>

 29. Superfint! Hadde elsket å bo der.

  (Og noe helt urelatert; etter mye stress, dopapir, såpe og en pinsett fikk jeg endelig byttet på piercingsmykket mitt. Takk for hjelpa :) )

 30. Hei! Jeg lurte på hvor du har kjøpt vimplene du har hengende i stua, om det er tilfelle at du har kjøpt de da, og ikke laget de selv :) Er på jakt etter slike, syns det er så fantastisk fint :)
  Om du vil kan du svare meg på mail!

  Hilsen Kristina

  1. Hallo! Vimplene kjøpte jeg på Søstrene Grene en gang i vår, hvis jeg ikke husker riv ruskende galt? De er nok superlette å lage selv også, hvis du har filt! :>

Kommentarer deaktivert.