Home » Interiør » Velkommen inn: Stue!

Velkommen inn: Stue!

Da vi flytta fra en treroms til en toroms, måtte vi tenke litt nytt. Vi har ikke lenger muligheten til å stu datapulter og denslags vekk på et eget rom, og fordi vi ikke vil bruke soverommet som arbeidsrom, har løsningen blitt hver vår seksjon i stua. Med nye pulter har det funka veldig fint, og i tillegg har vi fått plass til en spisestuekrok og en stuekrok. Hurra! Her er stuekroken:
IMG_8000
Sofa, lenestol og golvteppe fra IKEA, bord, hjørneskap, og pidestaller fra bruktbutikker/loppis

Vi har fått fram platespilleren, og i hjørneskapet står finserviser. I den gamle Asina-kassa ligger bøker:
IMG_7966
TV-benken er fra IKEA

Et par nyinnkjøpte planter frisker opp sammen med det gule:
IMG_7967

Åsmund har fått sin datapult ved døra inn til stua:
IMG_7974
Stua har, i likhet med kjøkkenet, utsikt ut mot Kampen park:
IMG_7986
Min datapult står midt i mellom stuekroken, og spisestuekroken:
IMG_7988
Pultene er fra IKEA

Stua sett fra lenestolen:
IMG_7990

Datapult og spisebord sett fra døra inn til stua. Vi skal på sikt få ordnet hver vår kontorstol eller lignende, men inntil da, låner vi spisestuestoler til å bruke ved pultene våre:
IMG_7996

Stuekroken sett fra datapulten min:
IMG_8003

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Tusen takk! Jeg knipsa nok bildene på det aller mest gunstige tidspunktet med tanke på lys (vi får sol på ettermiddagen), hehe!

  1. Drømme, drømme… skikkelig fint, og så hjemmekoselig :D Man må jo nesten bare bli i godt humør av å komme inn i den leiligheten deres <3 Takk for titten :)

  2. Så utrolig fint det har blitt! Det er koselig å se andre som har endt opp med 2 pc pulter i stua og, haha. Samboer og jeg flytta nylig inn i en større leglighet og, men ikke noe ekstra rom til pc’ne våre så da ble det kontor for begge i stua. Vi har forsåvidt samme oppsett som Åsmund begge to, da. Så jeg kjenner jeg av og til ønsker at kanskje pc ting kunne blitt laga liiitt mer pent, haha.

    1. Tuuusen takk! Hehe, ja, det skjønner jeg godt! Åsmund hadde jo egentlig tre skjermer, men gikk ned til “bare to” med tanke på plassbesparing. Data kan godt bli litt mer estetisk ja, Hahah!

  3. Iiiiik, jeg trodde først at det faktisk lå et pinn(pigg?)svin i sofaen :p Men åh, så fint dere har fått det! Platespiller <3 <3 <3 !!!!!

  4. Åh jeg lurte på om dere kom til å få plass til sofakrok, og så utrolig fin ble den også! Skikkelig koselig har du fått det. Sofaen var veldig lekker!

Kommentarer deaktivert.