Home » Interiør » Velkommen inn: Kjøkken!

Velkommen inn: Kjøkken!

HURRA!
Endelig er vi helt ferdiginstallert her i vårt nye hjem på Kampen, og jeg tenkte det derfor var på høy tid å vise dere rundt her. Vi starter i leilighetens hjerte, nemlig kjøkkenet. Velkommen inn!:

Kjøkkenbordet og sittebenken er fra IKEA, bordløperen fra Gudrun Sjödén, stolen er et bruktkjøp jeg fikk av Rakel, og lampa kjøpte vi av de tidligere eierne av leiligheten. Utenfor kjøkkenvinduet er Kampen Park, som stort sett er fylt med solglade mennesker, fra morgen til kveld:
IMG_7799

På hyllene over vasken, har jeg innredet med kaffekanner, tekanner, bokser, krydder og presskanna:
IMG_7803

En nærmere titt på spisekroken. Bordet er et klaffebord, og har to klaffer som kan slås ut:
IMG_7817

Detaljer fra kjøkkenbenken:
IMG_7822

Rett innafor døra til kjøkkenet, står en tralle jeg kjøpte på loppis, med kokebøker i, en krakk fra IKEA (for å nå alt i de helt øverste skapene oppunder taket), og et søppelspann vi samler papirsøppel i. Også det fra IKEA:
IMG_7849

Skapene har maaaasse plass, og jeg har fylt dem opp med fine saker, som for eksempel Mummikopper!:
IMG_7884

Kjøkkenet har dype skuffer, som gryter, skåler, tallerkener, bakeboller og annet har fått bo i:
IMG_7885

Her er tørrvareskuffen:
IMG_7889

På veggen bak benken ved kjøkkenbordet, har jeg hengt opp fine illustrasjoner fra Madelén og Natalie Foss, samt det innrammede bildet i midten, som flinkeste Cathrine Karlsen har laget!:
IMG_7898

Ved vasken har både vannkoker, blender og kaffitrakter fått plass, samt oppvaskstativet:
IMG_7902

IMG_7911

Se så mye benkeplass! Å kokkelere her er en sann drøm!!:
IMG_7914

Skuffen med det rare i, hihi!:
IMG_7926

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Superfint kjøkken dere har fått! Du må ikke gjemme de fine mummikoppene inne i skapet :-o de er jo pynt i seg selv :-D

    1. Takk for det! Nå var jeg litt lei av å ha de stående framme og har ikke riktig noe sted å sette dem framme heller, så da fikk de heller sin egen hylle i skapet, og så bruker jeg dem jo hver dag ;-)!

  2. Herlighet så fargerikt og fint kjøkken! Jeg er helt imponert over at dere allerede har fått pakket ut alt, stylet og tatt bilder etter bare en (?) uke! :-)

    1. Tusen hjertelig takk for det!! Hoho, ja, vi har stått på! Jeg tror nok vi hadde vært ferdig en del tidligere, om det ikke hadde vært for at vi har jobba begge to, pluss at jeg var avsted i Bergen i helga. Men! Nå er alt i mål; så nå er det bare å starte livet her, YESSS<3!

    1. Tusen takk!! Jeg er helt enig med deg; eg tror kjøkkenet nesten er favorittrommet mitt, altså! Det er virkelig helt fantastisk, og jeg blir innmari inspirert til å trylle fram all mulig god mat!

  3. Dette var et superfint kjøkken, altså! Fargerikt og fint (selvfølgelig!), med kjempegod plass og fin utsikt! To tomler opp :D

Kommentarer deaktivert.