Home » Innkjøp og gaver » Velkommen inn i samlinga, Mummi!

Velkommen inn i samlinga, Mummi!

Det nyeste tilskuddet i Mummikoppsamlinga mi, er koppen med Mummi på. Åsmund ga meg den i overraskelsepresang tidligere denne uka, og det betyr at samlinga mi per dags dato er på hele fjorten kopper. Hoho, skal si den tar form! En bloggleser gjorde meg oppmerksom på at både Snorkfrøken- og Mummikoppen skal ut av produksjon mot slutten av året, og siden jeg ikke hadde Mummikoppen, ble jeg veldig glad for å få den i gave helt ut av det blå :-) Tusen takk, Åsmund!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Takk for det! Det tror jeg på;> Er vanskelig å stoppe når man er så godt i gang! Hvilken av de du har er favoritten, da?

   1. Aiai, for et vanskelig spørsmål, det er jo så mange fine! Men den nye gule (med “hesten”) er jo fin. Den skiller seg liksom litt mer ut siden det er mer motiv på den :) Og kjærlighetskoppen ofc.

 1. Fine! :D Fant ut at jeg har 12 kopper men ga bort den ene idag da jeg hadde to av stinky :) Så igår på royaldesign.no at en NY mummikopp kommer ut (har kommet), sånn type som man bare får kjøpt i år?! Så da bestilte jeg ikke bare en kopp :D Tok litt av :D

  1. Ikke vits i å ha to like, nei! Årets vintrkopp Vinterskog, ja! Gleder meg til den kommer for salg i de fysiske butikkene (siden jeg ikke er særlig glad i å handle på nett)! Den er så søt!

 2. Å, elskar mummikoppane! <3 Har berre ein sjølv, kjærleikskoppen, men vil gjerne ha fleire. Så fin du var på håret, btw. :-)

  1. Kjærlighetskoppen var min første kopp i samlinga også. Den er så søt! Lykke til med samlinga videre, og takk for komplimentet!

 3. Fin samling. :)

  Samler her også, men lurer på hvilken Mummi- og Snorkfrøkenkopp som skal ut av produksjon? :)

  1. Den går ikke ut av produksjon før 31. desember, og den vil sikkert bli værende i butikkene lenge etter det. MEN, nå er jeg i alle fall skikkelig sikra, hehe! :-D Bedre å være føre vár, osv..

 4. Morsomt å ha stått til “tjeneste” med tipsinga :-) Har 18stk selv, og har en til påvei i posten, som just har kommet, og forsvinner antagelig like fort; Stockmanns 150års jubileums-mummi-kopp! (Som fås fatt i bare i Finnland på Stockmann, eller der jeg sikret meg min; på ebay)

  :-)

  1. Takk for det! Jeg er helt enig med deg; det er fint å kunne velge Mummikopp utifra dagsformen/humøret :>

 5. Utrolig stilig samling. Selv samler jeg på shot glass fra ulike land og steder. Eg så gøy å ha noe å samle på.

 6. Åh, mumle var den første koppen jeg fikk :-) nå har jeg vel stortsett alle, ikke de aller nyeste eller alle sesongkoppene da :-)

 7. Hei Ina!

  Elsker samlingen din, og det er så gøy når du oppdaterer oss om den! : D

  Skulle egentlig spurt om dette i forrige innlegg, men glemte det helt!
  Du har alltid så fin eyeliner, men hvordan får du den så fin og fortsatt sterk i fargen utover hele dagen? c:

  Mange hilsener xx

  1. Takk Ingeborg Helene! Så fint å høre at du liker oppdateringene på Mummikoppfronten :> Jeg er egentlig ikke særlig flink til å sminke meg. Får heller skylde på at det er sminka som er god! Bruker sminke fra Lush, MAC (alt jeg har er rester fra før de begynte å teste på dyr) og Gosh. Alle disse har f.eks knallfine eyelinere som sitter godt (etter min mening). Håper det var til noe hjelp?

 8. Elsker bloggen din! Nye headeren var awesome :-D
  Synes du skal lage et innlegg om bare Åsmund og deg som kjærester, er så koselig å lese om :-D
  Synes også at innlegg med kun kule bilder har et kunstnerisk preg over seg, som det ene av deg som poserer og ikkeno’ mer.. Om jeg ikke så feil!
  Stå på! Din blogg er blant de få jeg MÅ sjekke flere ganger i uka! Du er bokmerka :-D Hilsen fast leser :))

  1. Jane! For en veldig koselig kommentar! Tar til meg tipsene dine ;-) Takk! Håper bloggen min fortsetter å leve opp til forventningene dine i lang tid framover :-)

 9. Deilig å endelig kunne sette seg ned etter et par uker med fravær av blogglesning, for så å finne bloggen din full av nye herlige, varierte og fargerike innlegg! :) Hører dessverre til de ekstreme sjeldenheter at jeg kommenterer, men nå måtte jeg bare takke deg for at du lyser opp høstdagen litt! ;) Fin ny header og sveis har du også fått siden sist gitt! ;)

  Sitter i skrivende stund med nytrukket te i mitt nyeste tilskudd i mummikoppsamlinga, nemlig Hufsa! Kjæresten og jeg begynte å samle på dem da vi begynte å gi blod, for da kan man velge seg en kopp etterpå om man vil. Favoritten er den rosa med Mummi og Snorkfrøken (mulig det er den dere kaller kjærestekoppen, har ikke satt meg så inn i detta… ;)) for den er den eneste som er kjøpt utenom. Den fikk jeg i gave av kjæresten da han skulle 2 mnd til Namibia ;)

  1. Så koselig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar denne gangen, Cathrine! Og tusen takk for ros:-D Hufsakoppen er så søt. Gratulerer med den! Det er en veldig fin deal at Mummikopper en en premie fra Blodbanken. Heldige deg som kan gi blod! Og 2 måneder i Namibia; så spennende!

 10. Mummikoppene er sååå fine, har 35 stykker selv. Er jo blitt totalt hekta! Men nå er jeg kommet til et punkt der jeg mangler kun tidligere sesongkopper, noe som er vanskelig å få tak i da de ikke er i produksjon lengre. Lykke til med videre samling, kjempegøy! :)

  1. Woho, mange!! Litt kjedelig siden du ikke så lett får tak i de gamle sesongkoppene. Men, de som kommer ut nå, kan du jo alltids sikre deg! Er så artig å samle på ting :-)

Kommentarer deaktivert.