Home » Hverdagsblogg » Velfortjent pust i bakken

Velfortjent pust i bakken


Dagens frokostlunsj ble en diger en, med soyapølser, speilegg på rista brød med Jarlsberg, agurk og tomat. Eplejuice, kaffi og vannmelon. Nam, nam!

Fredag, endelig! Siden jeg kom hjem fra Risørturen, har det (som jeg jo var forberedt på) gått i ett kjør med jobbing. For oss som jobber i butikk/serviceyrker er jula som regel en ekstra travel tid, og særlig på Lush merker vi godt at julerushet så smått har begynt, noe som er veldig moro. Når det koker av blide julegavehandlende mennesker dagen lang er det ekstra gøy å jobbe, men også desto mer slitsomt. Det skal jeg ikke stikke under en stol! Derfor skal det bli superdigg å komme hjem fra jobb i kveld, og vite at både lørdag og søndag er fridager. Det skal bli såå godt å få tilbrakt litt ordentlig tid med Åsmund, pynte litt til jul, bake, lese ukeblader, handle julegaver, redigere resten av bildene fra Risørturen til dere, samt skrive noen blogginnlegg og rett og slett bare slappe skikkelig av. Gleder meg veldig!

Hvordan ligger dere an med julegavene? I mål, sånn halvveis, eller langt ifra ferdig? Og, hva er deres planer for helga?

Minner forresten om at det fortsatt er mulig å delta i konkurransen om å vinne et gavekort på 500,- hos Kipekee!

Translation:
Super busy days lately! I’m working a lot (it’s extra busy at work now also, thanks to Christmas, yay!), and after work tonight, I’m having two days off. Really looking forward to thatHave a nice weekend!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har ikke begynt… Og vi skal ha det første “julemøtet” om to uker. Forbredt, ja… I helga skal jeg kun slappe av! Deilig.

 2. Så flink du er:) Hørtes ut som en finfin helg du har fremfor deg i hvert fall!
  Jeg har tre julegaver igjen, og jeg gleder meg til å få lønn igjen sånn at jeg kan kjøpe de siste:) Oog en liten ekstra ting til din gave, fnis! Kosogklems<3

 3. Julegaver har jeg ikke kommet i gang med enda, jeg har bare så vidt begynt å fundere på hva jeg skal gi mine kjære :-)

  I helgen skal jeg være med kjæresten min og fotografere til foto-oppgaven jeg har fått på skolen: “Portrett i miljø” gleder meg!

 4. Julegaver ja, jeg tror jeg er ferdig. Skal bare kjøpe til én person i år (og litt til meg selv da), så er ikke så mye som trengs. Jeg må derimot holde meg litt tilbake, det er så mye jeg vil kjøpe :3 (vil jo skjemme bort min kjære) <3

 5. Er snart halveis med julegavene faktisk!
  Jeg bor i Spania denne terminen og i går fikk jeg venninne besøk fra Norge så i morgen drar vi til Alicante på shopping, planene mine er å få unnagjort de fleste julegavene da!:-D

 6. Jeg har ikke kjøpt noen julegaver enda og vet ikke helt hva jeg skal kjøpe eller hvem jeg skal kjøpe til. Syns det er litt vanskelig med gaver. :(

 7. Ja, snart går vi inn i advent, så det er bare å spenne seg fast, hoho. Du er flink! Kos deg masse i helga!

 8. Mmm, så lekkert! Har ikke spist frokost enda i dag, og ble veeeeldig inspirert :) Ha en super lørdag, klem fra Anette :)

 9. Enn så lenge har jeg bare to julegaver i boks, men planen er klar så det er bare handlinga som mangler. :)

Kommentarer deaktivert.