Home » Lush » Stas og moro » Veggisfestival!

Veggisfestival!


Klikk på bildet for å komme til Vegetarfestivalens egen hjemmeside

Kommende lørdag, altså lørdag 23. juni, arrangeres Oslo Vegetarfestival. Som kjøttfri (men ikke veggis, fordi jeg spiser fisk/sjømat) i snart tre år, og litt over gjennomsnittet interessert i mat, er det virkelig på tide at jeg får tatt meg turen dit! Og, jeg skal ikke bare “ta meg turen dit”; jeg skal faktisk stå på stand med Maria der! Lush skal nemlig ha stand på festivalen, og vi blir værende der fra det hele åpner klokka 10:00, til stengetid 18:00, for å selge veganske produkter, promotere og informere om Lush. Tror det kan bli veldig moro!

Er det noen av dere som skal dit også? :-)

Dette er ikke et innlegg skrevet i samarbeid med eller sponset av Vegetarfestivalen eller Lush, bare så det var sagt

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
   1. Joda, i år skal jeg endelig få kommet meg dit. Det var vel ikke så rart? Hihi! Jeg tenkte å ha med Ivar eller bare gå alene:) Har hatt lyst i så mange år nå;)

  1. Kool! Da sees vi helt sikkert:-D Du får si hei hvis du ser meg, for jeg vet ikke hvordan du ser ut!

  1. Nja. Jeg spiser ting med gelatin i seg f.eks, så i følge mange havner jeg ikke i den kategorien heller. Har derfor valgt å ikke sette noen navnlapp på meg sjøl når det gjelder mat, for jeg gjør det ikke for å passe inn i en bås. Blir lettest å si at jeg ikke spiser kjøtt, uten masse forklaringer rundt det ;-)

 1. Jeg går glipp av veggisfestivalen i år, noe jeg synes er veldig kjedelig. Så gøy at du skal stå på stand! Det blir sikkert en superlørdag! Godt å se at denne helgen har vært fin, det er deilig å kunne slappe litt av når man både jobber mye og er i gang med en flytteprosess. Håper starten på uken blir bra!

  1. Kjedelig at du går glipp av den, men kjenner jeg deg rett har du vel noe annet moro på tapetet i stedet! :-D Ha en bra kommende uke!

 2. så utrolig, kjempeteit at jeg skal rydde ut av leiligheten min den dagen! Det er flere ting jeg går glipp av pga at jeg skal det. Skulle så gjerne vært på vegetarfestivalen, feiret sankthans med familie i Tønsberg og andre ting. Urettferdig! Jaja, får bare bite i det sure eple, rydde og finne på noe sinnsykt gøy når jeg er ferdig : )

  1. Æsj, så kjipt! Ja, du får bare få det unnagjort, og sørge for å finne på masse moro og sprell etterpå! Det kommer alltids flere muligheter :-) Lykke til med flytting (regner med det er det du skal, siden du skulle rydde ut av leiligheten?)!

Kommentarer deaktivert.