Home » Lush » Vegetarisk Julemesse på Sagene

Vegetarisk Julemesse på Sagene

Igår satt jeg på med min storesøster hjem til mamma og pappa i Risør, og nå er det juleferie! Hurra & jippi! Blir herlig med litt lengre juleferie i år enn de to siste åra, det skal være sikkert og visst :-)

Søndagen tilbrakte jeg på jobb med Lush, på Vegetarisk Julemesse på Sagene i Oslo! Maja, Maria og jeg sto på stand hele dagen med veganske Lushgodsaker som vi solgte til hyggelige mennesker i alle aldre. Det ble også tid til å ta noen runder rundt på messa, handle litt godsaker hos blant annet VeganLife og Palais des Thés, hilse på venner og kjente og spise en vegansk juletallerken til lunsj. Messa gikk for vår del veldig fint, og flere kjente fjes kom for å hilse på i løpet av dagen. Blant annet Rakel! Bildene er lånt fra bloggen hennes:
vegfestival

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ok, litt random spørsmål! Men kan ikkje vente til neste spørsmålsmandag, då gløymer eg det! Spiser du frossenpizza, altså uten kjøtt? F.eks. med Mozarella og tomat?

    1. Hehe, du kan alltid stille spørsmål, vel! Eneste greia med spørsmålsmandag er at spørsmålene da blir besvart i et eget blogginnlegg:-) Så til svaret! Jepp, spiser frossenpizza stadig vekk:-) Åsmund og jeg lager jo mat fra bunnen av hele uka, og da hender det titt og ofte vi har frossenpizza som lørdagsmiddag.

  2. Så nydelig du (dere) er! Fint at messen var vellykket. Synd jeg ikke fikk kommet, men kanskje neste år? Kos deg mase med juleferie!

    1. Aww, takk Johanna! :-) Ja, vi får håpe på at det blir en anledning til å delta neste år:> Takktakk for det! Du også, hvis du har/får noe juleferie!

  3. Åh, jeg skulle gjerne fått med meg dette, men det er jo ikke så lett herfra… Har fulgt med på blogger og Facebook-oppdateringer, hihi. Gratulerer med juleferie! Nyt den!

    1. Tror du hadde likt deg godt!:-) Får satse på at det blir flere muligheter! Takktakk,I will (and do) :-)

Kommentarer deaktivert.