Home » Hverdagsblogg » Vegetarisk Julemesse og boklansering

Vegetarisk Julemesse og boklansering

S0031044

S0051046

Først: Snø i Oslo! Endelig! Hurra! Igår, søndag, var jeg på jobb på stand med Lush under årets Vegetarisk Julemesse. Som alltid var det mange hyggelige folk innom, både kjente og ukjente, og selv om jeg var på jobb, fikk jeg tatt meg noen runder rundt og titta, samt sjåppa, litt. Dessuten fikk jeg også tilbrakt litt mer tid med Siljefina som lanserte den flotte boka si! Åh, får ikke sagt nok hvor stolt jeg er av henne, hihi:-)! Kjøpte med meg tre stykker jeg, hihi! Ja, også ble det såklart mye god vegansk mat på meg under eventet, da. Nomnomnom! Hvordan var deres helg?

S0111053

mewkidinsta

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ser da ut som du har klart deg fint i livet, Ina. Flott og fargerik blogg (men det var den sist jeg var innom også) har du, og masse vegetar og slikt jeg tidvis drømmer om å være modig nok til å spise (om vi ser bort fra frukt og grønt-allergi og innbitt avsky for tofu).

    Ha en fortsatt fantastisk desember!

Kommentarer deaktivert.