Home » Helgekos » Vegansk burger, sjåpping og sitronterte

Vegansk burger, sjåpping og sitronterte

Fredag ble denne helgas sosialiseringsdag, for både lørdag og idag tar jeg det heeelt med ro hjemme. Så! Fredag. Jeg startet med å spise lunsj på Max Burger på Egertorget, fordi hele vegan-/vegetarnorge har tatt helt av på grunn av lanseringen av nye veganske og vegetariske burgere der! Hurra! Det måtte naturligvis testes! Jeg har kun spist på burgerkjeden et par ganger tidligere, og var rimelig spent på å prøve den opphypede veganske BBQ Sandwich:
IMG_0701
Ble jeg skuffa? NOPE. Steike, så himla godt, åh! Jeg kjenner jeg må teste ut de andre veggisburgerene de har lansert også, altså. Jeg kan ikke si det er mye jeg har savna etter at jeg slutta å spise kjøtt, men det å kunne spise skikkelig søppelmat på en burgerkjede, det har jeg faktisk savna. Grisete og fettete mat, servert på et plastikkbrett med dispenserbrus og små pappbegre til ketchupen. Ikke det at det blir burgre hver uke framover, men det er digg å vite at jeg har en mulighet til å stikke innom en burgerkjede for en kjapp matbit, som alle kjøttetere bestandig har kunnet. Tommel opp!

Etter lunsjen, kjøpte jeg meg en kopp kaffi og trasket avsted i snøværet:
IMG_0716

Til Specsavers, hvor jeg møtte min søster! Rannei Christine fikk tatt synstest, valgt seg briller, og etterpå dro vi på en veldig effektiv sjåppingrunde på Oslo City. Flere poser fulle ble med henne hjem, og da vi klemte hverandre adjø var det én stykk fornøyd storesøster som takket for en fin dag:
IMG_0719

Videre hadde jeg en deit med Maren på tapetet, og vi gikk på Café Bacchus for te og sitronterte på deling:
IMG_0735

Vi pratet om jobb (Maren er bibliotekar!), bolig, reiser og kongehuset, nøt te og varmet oss på panelovnen ved vindusplassen vår. Superhyggelig! Vi hadde dessuten ikke sett hverandre siden i fjor, knis!:
IMG_0749

Da det ble kveld brøt vi opp, og jeg kjøpte blomster og forskjellige oster med hjem, og disket opp med ostekveld sammen med Åsmund. Herlig avslutning på en bra dag :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ha! Godt å se at jeg ikke er den eneste som morer meg med neste år-/i fjor-vitser på denne tiden av året ^^

  2. Haha, nesten samme dag som meg jo! Jeg var med søsteren min og prøvde veganburgeren på Max, og deretter dro vi til Specsavers fordi hun trengte flere linser. Tror faktisk jeg så søsteren din :)
    Etterpå dro vi på kino da :)

  3. Jeg blir alltid så gla når jeg titter innom deg!! Lite lysglimt i hverdagen.<3

  4. Ja, den var såå god! Er veganer fra før av, så håper veganburgeren blir værende :D
    Så henne inne på Specsavers :) Vi var der i kanskje bare ett minutt, tok veldig kort tid, så vi hadde nok gått før du dukket opp :)

    1. Så bra!! Ja, det håper jeg også. Nam, altså! Åå, men jeg var der fra før hun kom, så jeg var der hele tiden hun var der også :-D

Kommentarer deaktivert.