Home » Reiser » Vårtur til England, del III

Vårtur til England, del III

Fredag var siste hele dag i England for Ane og meg. Silje, Ane og jeg våknet opp i London i hver vår store hotellromseng, og var klare for sightseeing!:

Det ble guidet tur med en “hop-on hop-off”-buss, noe som var bådde morsomt, lærerikt og praktisk!:

Vi hoppet av og på bussen som vi ville, og på leketøysbutikken Hamleys hadde de laget et portrett av Dronningen i små legoklosser!:

Superturister, hoho!:

Bortsett fra bussing, fylte vi fredagen med parkbesøk og restaurantmiddag før vi toget tilbake til Colchester:

Og da lørdagen kom, suste Ane og jeg tilbake til Norge og Oslo. Alt i alt en FANTASTISK fin Englandstur!! :-D

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja, helt vilt! Det var også et mye mindre bilde laget av de perlene man perler på brett, og stryker over etterpå (kommer ikke på hva de heter?). Veldig kult!

  1. Takktakk! :-D Var veldig moro å få sett byen på den måten! Tok en guidet tur med familien da vi var der i 2003, men logisk nok husker jeg svært lite av den nå.. Nydelig by!

 1. Ihihih! Så mange koselige bilder. Liker at dere var turister, og at dronninga ser smashing ut i lego! Tihi <3 Kos dere masse med fridager sammen, så sees vi til uka;)

  1. Takk:> Jaa, ho var ganske søt i lego! Kos deg/dere også (du med venninnebesøk i marra+blomstermoro!)!

 2. Åhh, jeg har så lyst til å være superturist i London, og se på alle attraksjonene! Det er fint, altså! Takk for deling av bilder!

  1. Er så moro å være superturist, selv i egen by! Hvis du ikke allerede har gjort det, burde du teste det ut! Ser du bor i Trondheim, og det er jo en superfin by å være turist i, spør du meg :-D Takk for at du setter pris på bildedelinga!

 3. Åh, får så lyst å reise tilbake til London når jeg leser disse innleggene! 8 år siden sist, og da følte jeg meg litt “mett” etter maaaange år som anglofil… Men nå føler jeg virkelig at det er på tide å reise tilbake <3

 4. Åh, jeg elsker Hamley’s! De gjør så mye stort og gøy, og butikken er et eventyrland! Flotte bilder, som alltid – kjenner Londonsavnet stikke i magen, men koser meg med å lese om turen deres!

 5. Det var bilde av deg i Tidens krav her om dagen, angående det arrangementet dere var på angående noen lushgreier, men der sto det at du het Maja Nordland eller noe?

  1. Ja, var bilde der i gårsdagens avis etter hva jeg fikk høre:-)! Fikk tilsendt bilde av det fra en snill bloggleser og det hele :-) Journalisten har tydeligvis tatt feil av meg og Maja (som jeg jobber med, og som hun intervjuet på arrangementet). Jeg heter altså hverken Maja eller Nordstrand ;-)

Kommentarer deaktivert.