Home » Innkjøp og gaver » Lush » Reiser » Stas og moro » Vårtur til England, del II

Vårtur til England, del II

Torsdag sto vi opp etter vekkerklokka, og heiv oss på bussen fra universitetet til togstasjonen, og spratt på første tog inn til London:

Togturen gikk fort unna, og etter en liten tur med undergrunden endte vi opp i Covent Garden:

Obligatorisk bilde av telefonboksene hører med, hehe!:

I markedhallene var det pyntet med britiske flagg i taket, til ære for Dronningen. Superfint!:

Først ut var et besøk på Lushbutikken der, som regnes for å være såkalt flagship store. De har blant annet en  del spesialparfymer der, som man kun får tak på en håndfull av verdens Lushbutikker. Såklart ble noen av de med hjem!:

Vi besøkte også den forholdsvis nyåpnede Mummibutikken! Full av Mummisaker, jippi!:

En liten hattifnattnøkkelring, samt litt annet dere får se seinere, ble kjøpt inn der. Søt, eller hva?:

Lunsjtid etter timer med vandring i Londons gater, og valget falt på dette burgerstedet:

Veggisburger i form av portobellosopp med brie, aioli, rødløk, salat, tomat, pesto og sylteagurk:

Maten var oppspist, og vi fant fram til hotellet og sjekket inn. Superfint hotell, og herlig hotellrom!:

Etter en liten pause på hotellrommet, fartet vi atter en gang ut:

Massevis av butikker i Oxford Street ble besøk, men relativt lite ble sjåppa. Her fra Topshop:

Helt øre i hodene og slitne i føttene dro vi tilbake til hotellet, etter mange timer i sjåppinggatene, og etter å ha fylt magene med veggismiddag. Hotellrommet vårt hadde forresten badekar, noe vi såklart benyttet! Jeg kjøpte meg badebomba Big Blue på Lush (en av mine favoritter!) og slappet av med i det varme vannet. Skal si vi sov godt den natta!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. HELDIGGRIS! Det siste bildet må jeg si var magiskt :—D Turkise tånegler, negler, badebombe og vann, herlig!! Håper du har kosa deg <3

 2. Sukk, sukk og dobbelt sukk – som jeg lengter etter England!! Godt jeg har bildene dine jeg kan drømme meg bort i ;)

 3. Ser ut som du har hatt en finfin tur ;D Hadde egentlig tenkt meg til Amsterdam i september (elsker den byen), men plutselig fristet det med en London-tur igjen (din skyld!!), høhø. Mummibutikk er litt vanskelig å slå ;P Også jeg som ikke har vært på Lush i Covent Garden heller :O

  1. Åiåi! Ja, da bør du ta deg turen ;-D Har aldri vært i Amsterdam, men har hørt så mye fint om byen. Kanskje Åsmund og jeg burde ta oss turen dit en gang?

   1. Det burde dere! Amsterdam er kanskje Europas koseligste by. Jeg drar ikke dit for shopping, men mer som “rekreasjonstur”. Når tulipanene blomstrer er det blomster overalt i hele byen, og det er så fargerikt og fint. Også er det nesten bare sånne gamle, høye hus tettitett, og kanaler med fine broer og båter så langt øyet kan se. Og bittesmå butikker gjemt bort i de mange små gatene. Iiih :D

 4. jeg har bodd på samme hotell, men det var for en del år siden. håper det er like fint ennå. flott beliggenhet iallefall.

 5. Herregud så mye fint! Nå får jeg lyst til å reise til London igjen! Lush, mummibutikk og masse god veggismat! Iiik! Det siste bildet var helt herlig, mhmhm:)

 6. Big Blue fikk vannet til å se like turkist ut som ved tropiske strender. ^^ Mummi er virkelig blitt populært for tiden må jeg si! Jeg må nesten se og få lest bøkene snart for å få litt mer innblikk i hva det hele handler om, selv om animasjonsserien fra 90-tallet var veldig koselig. : )

  1. Ja, ikke sant? De fleste på vår alder vokste opp med både Mummibøker og Mummi på TV, og det har nok en del av æren for at det er så populært igjen idag. Og glad er jeg for det :-D Finn fram bøkene, og kos deg med morsom lesing!

 7. Jeg er så glad i Covent Garden! Mummibutikken åpnet riktignok ganske rett etter at jeg var i London sist – typisk. Hattifnatt-nøkkelringen var kjempesøt, og veggisburgeren fristet!

 8. Åh! Mummibutikk!! Jeg som nettopp var i London OG vandret rundt i Covent Garden, og så har jeg klart å GÅ FORBI den!! Argh! Sjalu…

 9. ashdfas, London! <3 Får så lyst til å dra tilbake dit når jeg ser på bildene dine, en helt fantastisk by! Var der på klassetur med resten av klassa i engelsk i februar, og vi var også i Covent Garden, men da var det ikke noen Mummi-butikk :( Spiste også nærmest den beste suppa jeg noen gang har smakt der! En søt restaurant ganske midt i, like ved Lush, anbefales på det sterkeste!

 10. Herlige London<3 Skulle gjerne likt å besøke den mummibutikken, sikkert utrolig mye fint der.
  Ha en finfin dag fine Ina!:)

  1. <3 Takk, tror jeg? Uansett er det veldig koselig å høre. Håper du ser på ditt eget liv på samme måte!

 11. gøy at dere bodde på samme hotell som meg og venninna mi når vi var der i februar/mars :D

  1. Var dere der lenge? Fikk dere spist frokost på hotellet? Vi var der jo bare en natt, men var veldig fornøyde :-D Fikk ikke hatt frokost der, men skal vi overnatte i London igjen, reiser vi nok tilbake til det hotellet. Så fint!

Kommentarer deaktivert.