Home » Innkjøp og gaver » Lush » Reiser » Stas og moro » Vårtur til England, del I

Vårtur til England, del I

 Tirsdag 29. mai gikk med til reising. Først bussing til flyplassen hvor jeg møtte Ane, som hadde fløyet dit fra Bergen, så flytur ilag til England, og så en humpete busstur til Colchester og universitetet Silje går på (University of Essex). Der ventet fantastiske Silje og veggistaco på oss, pluss to av de søte vennene hun bor med der. Slitne og trøtte som vi var tok vi tidlig kvelden den grå og kalde tirsdagen.

Onsdag morgen våknet vi til knallvær, og lovnader om massevis av varmegrader fra værmeldingene!:

Vi kledde oss i sommerlig tøy, og skyndtet oss til bussen for å reise til sentrum. Hei Ane og Silje!:

Colchester sentrum viste seg fra sin alleraller beste side, og jeg ble veldig sjarmert av byen. Vi smatt innom massevis av butikker, og såklart også Lush!:

Lushbutikken var veldig lys og fin, og de ansatte vi kom i snakk med var både pratsomme og koselige:

Såklart ble det endel innkjøp der, og vi tok også med oss kundeavisa, som var sååå søt og fin!:

I sentrum møtte vi flere av Siljes venninner, som f.eks Helene som hun bor sammen med:

Og Sona, som hun også bor ilag med:

Mer sjåpping måtte til, og i butikkene var det pyntet flott til ære for Dronningens 60 år på tronen:

Fornøyd med nytt (kjøpte to, hihi) handlenett med Lushsaker i, og ny dongerivest:

Været holdt seg flott, på tros av litt skyer, og varmen var nyyydelig:

Atter to venninner av Silje støtte vi på i byen, når vi skulle kjøpe iskalde og søte forfriskninger:

Fra venstre: Anita, Ane, Helene, Lene, Silje og Sona

Byens butikker stengte omsider, og det var på tide å skille lag med de andre jentene:

Silje tok Ane og meg med til en kinesisk restaurant for middag, noe som smakte herlig i en sulten inamage.

På vei tilbake til universitetet smatt vi innom Tesco for å handle litt. Matbutikker i utlandet er noe av det morsomste ved å reise, synes jeg. Med meg fra det digre supermarkedet ble det litt av hvert spennende! Den “røkte skinka” fra Quorn (vegetarisk produkt) smakte forresten superdigg!:

I skumringen på vei fra butikken til universitetet så vi mange fine hus med små hager på utsiden, og på de store gressplenene ved universitetet spretter det ville kaniner og ekorn rundt til enhver tid. Veldig eksotisk, synes Ane og jeg! Slitne i beina og i hodet etter mye gåing og mange inntrykk, slappet vi av med Lushansiktsmaske og prating resten av onsdagskvelden:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Happy Hippo <3 Jeg syns også det er veldig gøy å gå i matbutikker i utlandet :3 Spesielt var det gøy i Japan for der spilte de søt musikk og det var så fargerikt overalt.

  1. Jaa, de er såå gode! Fikk dem i Kinderjulekalender for mange år siden, og har lett etter dem siden. Nom, nom, nom! Åh, det høres moro ut! Og så er det sikkert massevis av produkter der som vi ikke klarer å fatte hva er fornoe!

 2. England er elsk. Er jo halvt engelsk, og savner familien og alle der. Fikk et lite stikk i hjertet da jeg så prislappen med pund på i handleposen din ;) Gleder meg til å se mere bilder! :D

 3. Tesco er noe av de beste med hele London :P De har så mye rart og godt. Spess noen gresskarmuffins jeg smakte for mange år siden.

 4. Ser jättehärligt ut, hoppas att vistelsen var toppen! Jag älskar England, och Starbucks! Här i Sverige har de börjat sälja Starbuckslatte på vanlig mataffär. Ganska bra då jag inte har råd att åka till England så fort jag blir sugen!

  Hoppas du fattar vad jag skriver när jag skriver på svenska :)

  1. Det var toppers! :-) England er supert, enig med deg der. De selger den kaffien i norske matbutikker også, men jeg har ikke smakt på den enda. Flott at du liker den så godt, så du slipper å reise til England hver gang:P Jeg kjøpte med en pakke espressokaffi fra dem! Nydelig på smak :-) Jepp, jeg (og de fleste andre nordmenn) er oppvokst med svensk og møter på svensker hver dag, så det er null problem:-)! Koselig at du leser bloggen min!

 5. Ser kjempekoselig ut! Har så lyst til å besøke england :D Håper vi får lushinnkjøpsinnlegg ;)

  1. Innkjøpsinnlegg kommer forhåpentligvis om ikke så lenge! :> Synes du og din kjære skal ta dere en tur :-*

 6. Så mange flotte bilder! Ser ut som en kjempeflott tur. Så gøy å få oppleve noe annet av England enn bare London også. Alltid gøy å være mer enn bare standard turist når man reiser, synes jeg :)

 7. Iiih, velkommen hjem fina! Så mange fine bilder og turen så jo superfin ut:D Starbucks og quornskinka, nom nom<3

 8. Virker som om dere hadde det hyggelig! Jeg gleder meg til oppfølgeren, England er et så utrolig sjarmerende land! :)

 9. Så herligt ut! Ka var det for noe fra Starbucks?? jordbær etellerannet? mmm

  Nå planlegger vi forresten tur til Risør siden du snakker så varmt om det:) Vet du om det er noen festivaler der eller markeder el.l. slik at vi kan time turen perfekt?

  1. It was! Den jeg drakk het Strawberries & Cream Frappuccino:-) Var ikke så dum den, nei!

   Åh, sååå moro at dere skal på Risørtur! Vel, vi har Kammermusikkfestivalen fra 26. juni – 1. juli. Så er det Villvinmarkedet 12. – 14. juli (min absolutte favoritt!) og Trebåtfestivalen 2. – 5. august. Det er også alltids gallerier, små konserter og annet fint som skjer i sommerRisør. Du kan lese mer om festivalene jeg nevnte her: http://www.austagderblad.no/visitrisor/article5900634.ece

   1. Åå eg som har fri Villvin helgen…takk for infoen, skal ta dette opp me maen:)

 10. Velkommen hjem! Kjenner jeg blir grønn av misunnelse på deg ang. tur. Jeg elsker England og savner både familie og venner som bor på øya. Også har jeg en sånn sær svakhet for engelskmenn generelt; Blir litt mo i knærne bare en engelskmann prater -de er jo så herlig høflige <3 Jeg må nok se å komme meg over en tur når barseltiden roer seg litt (jeg og mamma har forresten lenge fantasert om å ta med oss tomme kofferter og besøke tante hihi ;)) -imens er det en fryd å se de fine bildene dine fra turen som virket som en absolutt vellykket jentetur. Hurra for ekorn, shopping, spennende butikker og fine hager :)

  1. Aaah, heldige deg (også!) med familie der! Synes så absolutt du skal ta deg en tur så fort du får mulighet:-) Og, tusen takk for bilderos! :-D

 11. Velkommen tilbake! Så kjekt å begynne med å bli kjent med området og med fine jenter. Deilig med sommervarme! Gleder meg til å se og lese mer!

  1. Takktakk! Ja, det var superkjekt! Likte meg der veldig godt :-) Hurra for at du gleder deg til å se mer fra turen!

 12. Så veldig gøy ut! Vet at en gang i fremtiden skal jeg besøke London, har bestandig hatt lyst til å dra dit. Gleder meg til å se mer av turen i bilder :–D Iallefall hva du kjøpte på lush!!

 13. Elsker England, det er så utrolig mange muligheter og tilbud der! Høres og ser ut som dere hadde en aldelses super tur, og mange fine bilder<3

Kommentarer deaktivert.