Home » Hverdagsblogg » Vårsnøstorm og sjåpping

Vårsnøstorm og sjåpping

DSCF6907 DSCF6920 DSCF6933 DSCF6934 DSCF6948 DSCF6954 DSCF6959
Snøstormen på morgenen igår resulterte i kaos i Oslo. Kollektivtrafikken hadde store forsinkelser, og i sentrum var det ikke blitt brøytet enda da jeg omsider kom meg til byen. Jeg moret meg veldig med å vasse i dyp, tung snø til jobb, gjennom Oslogatene. “Unntakstilstander” værmessig er noe som alltid har fascinert meg, og såpass store snømengder bare over natta er gull! Enda jeg godt kunne tenke meg et snøfritt landskap nå, da..!

Det ble en stille dag på jobb, på tross av at vi var fullbooket, for så og si ingen andre enn de som hadde time, dukket opp. Det skjønner jeg i grunn godt, med tanke på været, hehe! Etter jobb møtte jeg fineste Rakel, for en liten sjåppingrunde. Rakel spanderte kaffi, og vi tittet i diverse interiørbutikker etter skatter. Veldig koselig! Jeg kom hjem med en liten samling fra Åhlens, og er riktig så fornøyd! Her er Rakel på Kremmerhuset. Hei!:
DSCF6967

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Rakel ser så bra ut! Skikkelig klassisk skjønnhet :-) gjelder dere begge! God helg :-)

    1. Enig! Heeeeelt nysnødde Oslo er fin, men det skal ikke mye til før det blir slapsete og ekkelt, hehe!

      Oooohh, det så utrolig kult og fint! Tusen takk for tipset!!

  2. Jeg fikk helt panikk av snøen på torsdag! Skulle ta tog hjem til Trøndelagen den dagen, og null kollektivtrafikk gjorde at jeg kom for sent til skolen, og måtte gjøre unna masse greier på tre timer istedet for de fire–fem jeg hadde planlagt. Heldigvis gikk toget mitt hjemover til riktig tid, og jeg kom meg hjem til et snøfritt Trondheim/Namsos<3. God påske!

    1. Oh, så godt at det ordnet seg!! Det var nok mange som hadde litt panikk på torsdag, ja! Gooood påske, og kos deg hjemme!

Kommentarer deaktivert.