Home » Hverdagsblogg » Vårny på håret

Vårny på håret

IMG_3724 IMG_3733 IMG_3730
Jepp, jeg ga opp hårsparingen. Igjen..! Kort hår er så mye mer “meg”, og det kjennes nyyydelig med korte hårlokker igjen, hihi! Sveisen kan styles på forskjellige måter, og denne varianten er med luggen ned. Tror jeg kommer til å style den med luggen opp for det meste, men jeg likte dette veldig godt også. Forandring fryder! Hva synes dere?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Haha, jeg lurte på hvor lenge du kom til å orke å spare ja! Jaja, finfin på håret ble du jo uansett! Kort hår er absolutt deilig, spesielt nå som det nærmer seg sommeren ^^,

  1. Jeg tror vi alle visste at det aldri kom til å gå, men det var jeg jo også åpen om fra dag én. Haha, jaja! Tusen takk! Jeg er helt enig!

 2. I feel ya! Har endelig klart å spare til skuldrene! For første gang på sikkert 10 år ?

  Og alt kler den smukke! Har vist frisøren min bilde av deg mer enn én gang som inspirasjon til nye svekker ;)

 3. Å, så fint! Er mange som går for den frisyren for tiden, tror den er veldig in :)

 4. Stilig! Alt kler den smukke, er det ikke det det heter? ;) Skjønner godt at du gir opp å spare til langt, jeg holder på å gå på veggen selv! Og så er det jo så deilig å ha kort :) Spørs om jeg klipper meg kort igjen jeg også :P

  1. Tusen takk! Tja, hvorfor ikke prøve? Det er jo bare hår, hoho! Tror det hadde blitt finfint, jeg!

 5. Åh, megafint!! Du kler kort hår såå godt, og denne frisyren var spennende og fin!
  Har lyst å prøve kort hår selv en gang!

Kommentarer deaktivert.