Home » Hverdagsblogg » Vårny på håret

Vårny på håret

Etter å ha bleika bort alt det turkise for en liten tid tilbake, kjøpte jeg inn en blondfarge som skulle se liiiiitt mer naturlig ut en helbleika hår. Hårfargemerket jeg dumpet over på Vita hadde jeg ikke sett før, og ble riktig så positivt overraska. Se!:
IMG_3472

Jepp! Den er ikke dyretestet, og den er vegansk! Det i seg selv får en skikkelig tommel opp fra meg!:
IMG_3478

Så til resultatet av både farge og klipp. Jeg gikk for å la frisøren få gjøre nøyaktig hva hun ville, og det landet på noe midt imellom helkort og bolleklipp. Sånn her ser det ut rett forfra; ganske likt som tidligere, men en litt mer buet pannelugg:
IMG_3526
Men fra siden er det helt nytt! Resten av håret er nemlig kortklipt! Stilig?:
IMG_3529
Dessuten ble det klippet så det skulle funke med skrågredd lugg også. Kjekt å kunne variere litt!:
IMG_3537

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Tusen takk! Det ble jo ganske likt som det var, men samtidig ikke. Det passer bra, i og med at jeg trives godt i bolleklipp, hoho!

  1. love it! nå har vi helt lik sveis;)<3 <3 Du kler alt! Like nydelig som alltid!

  2. Jeg syns du kledde sveisen kjempegodt! Har selv bolleklipp med rett lugg akkurat nå, så jeg er fan av stilen. Tusen takk for tips om vegansk og dyrevennlig merke på Vita, alltid kjekt å oppdage dyrevennlige merker i “vanlige” butikker.

    1. Tusen takk! Ja, det er en kul frisyre, absolutt! Jeg er glad du likte tipset om hårfargen. Tommel opp for mer dyrevennlig i “vanlige” butikker!

Kommentarer deaktivert.