Home » Foto » Tilbakeblikk » Vår, tralala vååår!

Vår, tralala vååår!

Heihei! Lenge siden sist:-)! Dere som følger meg på instagram og på Facebook har sikkert fått med dere at jeg har lagt med influensa siden søndag, og først idag har jeg orket å sitte oppreist og å slå på dataen. Har ikke voldsomt mye overskudd til å blogge, for å være ærlig, så her kommer et bildeinnlegg med vårbilder i stedet. Dagene har blitt lysere, og snart er våren her, hurra!

Alle bildene er fra bloggarkivet: mars, april og mai 2012.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Glade bilder, for glade jenter! Takk for en blogg som alltid får meg til å smile :D

 2. Det er så rart å tenke på hvor vakker verden kan være. Glemmer det helt om vinteren når slapsen ligger som et teppe over byen og feberen kommer på besøk titt og ofte. Merker jeg gleder meg til vår, hestehov og softis. Den første turen utendørs uten jakke og tøysko!

  1. Vinteren er nydelig på sin måte, men det er nå gjerne sånn at de fleste av oss lengter til lysere og varmere dager, når sørpesnøen ligger tjukk. Er som deg, og gleder meg veldig til lettere tøy og tøysko! :-D

 3. Nydelig og fargerike bilder, som alltid.
  Fast leser av bloggen din, bare veldig dårlig på å kommentere.
  Noen ganger ser jeg på bildene, for så å lese teksten.
  Bildene er flotte, fargerik og beskrivende! Jeg elsker bloggen din:)

  Nå fikk du meg til å tenke på våren… i alle fall for et lite øyeblikk.
  Mens synet ut av vinduet er mørke og en halvmeter snø….
  Gleder meg til lysere tider, vårblomster og småsko:)

  1. Tusen takk for det, Ann! Det var veldig koselig å høre. Jeg setter stor pris på kommentarer, enten de er korte eller lange. Så, takk! Ja, det er nesten litt uvirkelig at våren snart er her! Snart, snart!

 4. Bra du hvertfall er litt bedre, og god bedring videre ^_^

  Likte bilde av deg med den lille lilla blomsten <3 Virkelig søtt! :D

  1. Tusen takk for det! Hihi, Takk! Det er en blåveis jeg plukka i skjærgården, da blåveisen lå som et tykt teppe over jordet. Herlig!

 5. Masse god bedring! Influensa er ute å går har jeg hørt. Når jeg ser på bildene ovenfor gleder jeg mye til våren! Tror kattepusen min gleder seg spesielt ettersom hun ikke liker så godt vinteren. hehe:)

  1. Mange takk! Ja, Åsmund fikk den helt ut av det blå på fredag, og natt til søndag ble jeg angrepet:-( Ikke moro! Hihi, ja, det tror jeg det er mange puser rundt om i landet som er enige i!

 6. Takk takk nå ble jeg glad! Likte alle bildene dine. Nå gleder jeg meg enda mer til våren er her. :) god bedring til deg :)

 7. Mamma blei veldig glad for å bli minnet om mye av alt det fine ho har i hagen. Gleder meg til å se alt igjen. Småfuglene som er her hele vinteren er så smått begynnt å bli våryre, det høres på trillene deres. Dessuten er de to “guttene” våre litt mere opplagt på dagen. Det går mot vår, jippi!Vi gleder oss alle til og treffes om ikke så lenge. Fortsatt god bedring, og hils Åsmund.
  Klem fra mamma, pappa og “guttene” hilser også!

  1. Åå! Gleder meg veldig til å komme på besøk neste gang:-D Savner dere og pusene allerede! Gleder meg også veldig til vårblomstene titter fram, og vi kan ta årets første båttur for å grille i skjæra. Takk! Klemklemklem!

 8. Åååw, så utrolig koselig, og så søt du er<3! Nå gleder jeg meg litt til våren egentlig, selv om vinteren er så fin og flott.

 9. Åh, sommersavn <3

  Synes liksom jeg kunne kjenne sola på nesa og hvordan det er gå med bare bein når jeg så alle disse herlige bildene! :)

 10. Åh, VÅÅÅR! I can’t wait!! :D
  Jeg har ligget selv med omgangssyken den siste uka, forferdelig :/ God bedring videre!

Kommentarer deaktivert.