Home » Innkjøp og gaver » Vår første kaffitrakter!

Vår første kaffitrakter!

Til bryllupet fikk vi tilsammen en god slant penger i form av Risørgavekort, i tillegg til penger ellers. Risørgavekortene kan brukes i omtrent alle byens butikker, og vi ble enige om at vi ville bruke dem på en stor og ordentlig ting vi kan ha glede av i åresvis, framfor masse småfjas. Dermed falt valget på noe så lurt som en kaffitrakter! Og ikke en hvilken som helt heller, men en Moccamaster! En kvalitetstrakter som har vært på markedet lenge, som er stilren og fin. Jeg gleder meg til vi får den i hus, og kan trakte masse god kaffi!

Så var det det med hvilken fargemodell vi valgte oss, da. Dere skal få gjette! Det er den lyserosa!:
moccamaster

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg tipper lmegrønn eller sennepsgul! :) Men det baserer jeg vel mest på “dine” farger da, aaaaner ikke hva Åsmund liker ;p Hehe

  1. Nope! Selv om gult er kult! (Hadde Åsmund fått bestemme heeeeelt selv hadde han valgt gul eller grønn, sa han nå!)

 2. Gul! Den hadde hvert fall lett jeg tatt :) Eller kanskje grønn? De var jo skikkelig fine alle sammen, egentlig.

  1. Ååååå, haha, nå når jeg var innom bloggen din kom jeg på at jeg drømte om deg i natt faktisk. Jeg var på besøk hos deg sammen med flere andre (vi hadde nemlig masse felles venner og bodde i samme by). Du var veldig hyggelig og vi hadde det så morsomt at jeg ble litt skuffa når jeg våkna og skjønte at jeg jo ikke kjenner deg i hele tatt utover det jeg leser her, hehe.

 3. Tipper på gul jeg :-)
  (Så et av instagram-bildene ditt på trykk i Allers idag, da jeg tyvlånte tantes blad, hoho!)

  1. Gult er kult, da! Men nix! Hoho, så gøy! Jeg pakka ut bladet nå, og javisst, der var det. Så kult!

 4. For din del tipper jeg rosa, for Åsmund sin svart, og for dere begge rød! Hoho!

 5. Tipper den rosa! Og det er bra dere valgte Moccamaster, for det er helt klart den beste kaffitrakteren, for den trakter kaffien i riktig temperatur! Grattis :)

  1. Det er den rosa vi gikk for, vettu! Hoho! Tusen takk, jeg er veldig gira og spent på å få den med hit til Oslo! Kan det stemme at jeg så deg i Kongsberg? Syntes det var noe kjent, men klarte ikke plassere deg helt!

 6. Den rosa er superfin altså, men jeg ønsker meg en sånn i lilla! Drikker ei kaffi :D haha.

  1. Den lilla hadde passa deg på en prikk! Men, liten vits i å investere i en slik en, om du ikke drikker kaffi, hehe!

Kommentarer deaktivert.