Home » Lush » Valentinesproduktene fra Lush, 2012

Valentinesproduktene fra Lush, 2012

Til nå har jeg sikret meg massasjebaren Love Potion, leppefargen A Million Kisses og gaven P.S I Love You:

Massasjebaren lukter nøyaktig som den fantastiske Lushparfymen Love, som igjen lukter ganske likt badebomben Fizzbanger (en av mine favoritter!). Leppefargen er myk og god å påføre, og gir en dypere og litt kaldere rødfarge enn It Started With A Kiss som vi har hele året.

Gaveesken måtte jeg bare ha fordi den er så fantastisk fin! Perfekt til å oppbevare små skatter i:

Av innholdet beholdt jeg Sweetheart som er et Valentinesprodukt, mens de tre andre produktene (som Åsmund og jeg har fra før) fikk Ane av meg som en del av bursdagsgaven. Såpa lukter søtt og nydelig, og jeg gleder meg til den skal få plass ved vasken på badet!:

Lushs Valentinesprodukter kan kjøpes på nettsiden her (der finner dere også oversikt over resten av Valentinesproduktene, priser og ingredienser), eller i Lushbutikkene (Oslo, Trondheim eller Bergen her i Norge). 

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har kjempelyst på gaveesken, men to av produktene er ikke-veganske.. Skulle gått an å kjøpe bare esken, uten innholdet :-) fineste papiret!

  1. Ja, det er egentlig litt kjipt. Er det ikke mulig å gi bort Soft Cour og It’s Raining Men? Eller, er du sånn at du ikke vil kjøpe ikke-veganske produkter heller?

 2. IIIh! Gleda mæ tel å få tak i nån av valentinsproduktan! :D
  Kommer definitivt innom i løpet av neste uka! :D Den gaveeska va heilt nydelig!!

 3. Fantastisk fin boks, og produktene hørtes herlige ut. Hvor lenge har dere Valentineproduktene inne ca? Kunne godt tenkt meg å kjøpe litt, men må nesten vente til jeg får litt mer å rutte med… (Skjønner jo at det kommer helt an på salget osv, men hvis produktene har en bra flyt og dere har igjen litt etter Valentines Day, hvor lenge har dere de da før de blir bytta ut?)

  1. Vi har de til de blir solgt ut, men hvor lang tid det tar er ganske vanskelig å svare på. Jeg tror absolutt det skal være mer igjen etter Valentine’s Day :-D

 4. Hei jeg har et spørsmål når det gjelder godivia shapoobar. Den skal jo være shampoo og balsam i en, men er det meningen at håret skal være veldig trått og gre gjennom etter man har brukt den. Det er som om det ikke er noe fuktighet når håret er vått. Men når det tørker blir det fint.

  1. Hei! :-) Lush sine produkter er helt uten silikon. Det er silikon som gir den “silkemyke” følelsen til vått hår, men som skader håret og ikke tilfører noe nyttig. Silikon legger seg rett og slett som plastfolie over hvert enkelt hårstrå. Å vende seg til hårprodukter uten silikon kan ta litt tid, og om håret ditt er skadet ville jeg nok ha brukt balsam i tillegg; bare sørg for at også den er uten silikon (Veganese fra Lush er min favoritt!). Kan være det som er “problemet”? :-)

 5. Nei er nok ikke særlig skadet, men takk for tipset. Kanskje jeg bare trenger litt tid til og venne meg til den ja. Hvis ikke så popper jeg innom lush og kjøper en balsam : )

Kommentarer deaktivert.