Home » Lush » Valentines hos Lush

Valentines hos Lush

IMG_9655

På Lush har vi lansert årets Valentinesprodukter, og jeg gikk til innkjøp av såpa Willow Pattern med rose og sitronduft, med et kremete og mykt skum, den fuktende lipglossen The Kiss som smaker søtt og godt, og massasjebaren From Dusk ´Til Dawn med deilig siron- og appelsinolje i (bruker den som en oppfriskende bodylotion, først og fremst).  Alle tre er helt uten konserveringsmidler, forresten! Vi har fått inn enda en massasjebar til kjærlighetsdagen, samt noen ferdige presanger som også er veldig søte (ta en titt her). Kjærlighetsdagen blir jobbing og trening for vår del, men i helga skal vi finne på fine ting ilag :-)

Har dere testet ut noen av Valentinsproduktene fra Lush i år?
Og, skal dere feire kjærlighetsdagen den 14. februar?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Nei, jeg har ikke prøvd de. Men har litt lyst til å prøve ut “The Kiss”. Hvis dere fortsatt har den på Lush om to uker, så kanskje den blir med meg hjem til Fredrikstad :-D Jeg og kjæresten skal ut å spise middag værtfall! Egentlig synes jeg valentine er en litt teit dag, men er jo koselig å gå ut å spise likevel :-D Hihi!

  1. Det synes jeg høres lurt ut, for den er veldig fin! Åh, det høres koselig ut! Er enig i at det er en litt oppskrytt dag, for kjærligheten burde jo feires hver dag! :-D

 2. Har enda ikke fått prøvd noen Lush produkter, men kommer garantert til å gjøre det om du skriver mer om dem nå. Smittsomt dette. Kjæresten min er stuck på militærleiren på valentines, men kommer på besøk her i helga når han har perm. Ikke sett han på en mnd, så regner med det blir romantikk all the way!

  1. Hihi, prøver å ikke skrive SÅ mye om Lush (enda jeg godt kunne ha postet Lushinnlegg hver dag!)! Søker du på Lush i søkefeltet til venstre i menyen, finner du masse:-D Kos dere i helga! Det blir sikkert veldig bra!

 3. Så morsomt! Tenkte jeg skulle stikke innom Lush i Trondheim på lørdag om jeg rekker det! Hadde vært gøy å se hva slags produkter de har, og kanskje jeg får med meg noen godbiter hjem!
  Kjærlighetsdagen er lik i år som i alle år for meg og min kjære.. på en så dum dag som torsdag, så vi får ikke feiret det siden vi ikke bor sammen:c MEN jeg treffer han på fredag da, så kan jo prøve å finne på noe koselig den lille tiden vi har ^_^
  Dere får i hvertfall kose dere massemasse på kjærestedagen! :D

 4. Skal feire den sammen med kjæresten min, som jeg har vært sammen med snart 5 1/2 år <3 hihi :-)

 5. Jeg var å luktet på butikken i strømmen i dag, men likte ikke den nye “Tender is the Night “, var litt merkelig duft /: Men den nye såpen var digg!
  Desverre ingen feiring på meg og min kjære. Vi er litt langt fra hverandre, men vi lager gaver til hverandre og feirer litt når vi møtes igjen rundt den 22 feb <3

  1. Liker den, jeg! Men, ikke nok til at jeg invisterer i den. Det blir sikkert koselig! Er jo bare sånn ca ti dager til!

 6. Har enda ikke fått prøvd ut årets Valentinsprodukter, men skal innom LUSH Bergen i morgen og snike litt. Stor sannsynlighet for at jeg kommer hjem med en pose derfra ;)

  1. Hoho, ja, det tror jeg på! Du får hilse dem fra Ina på Lush Byporten, og si ifra hvis noe blir med deg hjem:-)

 7. Har ikke fått testet noen valentinsprodukter, men har veldig lyst!
  Skal feire kjærligheten med kjæresten i helgen, vi slår sammen valentinsdagen og 3års dagen vår, så vi skal gi hverandre en kjærlighetsgave og nyte helgen max! :-)

 8. Så dere hadde mange flotte produkter når jeg gikk forbi. Synes det alltid dufter godt når jeg går forbi til/fra skolen:)

 9. Bur ikkje i nærleiken av nokon Lush-butikk, så eg bestemte meg for å ikkje bestille valentinsprodukt sidan eg likar å lukte på først. MEN i går overraska kjærasten min meg med at han hadde kjøpt Tender is the night massasjebar!! Han er veldig flink til å legge merke til kva eg likar og ønskjer meg, og der traff han verkeleg blink! Vi er begge blitt veldig glade i Midnight massasjebar som var juleprodukt. Håpar den kjem tilbake i år!!

  1. Å, så koselig gjort! Ja, likte du Midnight Massage, skjønner jeg at du liker Tender is the Night. Også er den sååå myk og god! :-D

Kommentarer deaktivert.