Home » Bryllup » Stas og moro » “Utdrikningslag”, HURRA!

“Utdrikningslag”, HURRA!

Ane har vært lur som en rev, og stelt i stand utdrikningslag for meg, som hun overrasket med i dag! Da jeg som avtalt troppet opp i leiligheten hennes på Carl Berners i formiddag, var den full av flotte jenter, nemlig! Gode venninner hadde kommet sammen, og var klare for å sette stas på meg, og jeg ble rett og slett rørt til tårer og helt skjelven. Iiih! De tok meg med ut i parken på pinknik, noe som passet meg ypperlig!:
IMG_3123

Med seg hadde de masse mat av forskjellig slag, samt kaker og snæks. Åh, så mye godt!:
IMG_3119

Flotte Ine og Marte var der! Marte hadde reist helt fra Bergen, og jeg ble så glad for å se henne igjen!:
IMG_3166

Søte Sigrid, Mona og Ranveig var på plass med sine blide åsyn:
IMG_3178

Arrangøren Ane var såklart der, og Silje også! Hun kom helt fra Trondheim, tenk! iiih!:
IMG_3200

Vi koste oss skikkelig med all den gode maten og kake, prat og latter og fint:
IMG_3254

IMG_3209

Blid gjeng!:
IMG_3250

Linda-fina var også med såklart!:
IMG_3273

Jeg fikk armbånd av dem, laget av perler som de alle bidro med. Hver perle skulle symbolisere minner vi har sammen, eller noe de forbinder meg med, og det var så uendelig koselig å høre alt det fine de hadde å si! Se, rørt ina, haha!:
IMG_3292

Tada! Så søtt og fint og alt:
IMG_3299

Da vanket det såklart klemmer til alle. Åh! Sigridklem:
IMG_3303

Lindaklem!:
IMG_3310

Da det begynte å regne, pakket vi med oss og løp hjem til Ane. Der ventet spørrespill og mer prat utover kvelden. For en utrolig koselig dag dette har vært! Jeg er så rørt og glad og, iiik! Ordløs, nesten. Tenk at jeg har så fine venner. Tusen takk Ane, for en fantastisk dag! Du er verdens beste (det er dere andre også, i grunn!):
IMG_3366

Fikk forresten smakfulle gaver også, hoho!:
IMG_3386

Tusen takk  til Silje for hjelp til fotografering!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åå, så glad det ble en vellykket feiring!! :D kunne ønske jeg var der med dere!! <3

  1. Åh, det var (nesten) helt perfekt! Du var veldig savna, Siljepus!! Jeg gleder meg så masse til å se deg igjen veldig snart!!

  1. Ja! Åh, så hyggelig! Ja, jeg tror ikke det kunne blir stort bedre (med unntak at noen av de inviterte ikke kunne komme), egentlig. Virkelig en skikkelig hjertevarmende dag!

 2. Åh, det såg skikkelig kjekt ut! Ikkje smaklaust, som mange av utdrikningslaga er no for tida. Tenk, no er det ikkje lenge igjen til den store dagen! Håpar verkeleg den vert flott, fylt med solskinn, kjærleik, blomar, god mat og flotte folk og fint fuglekvitter. Etter å ha lese bloggen din i 4-5 år, tykkjer eg verkeleg du fortjener dette. :)

  1. Nei, jeg er så inderlig glad for at vennene mine kjenner meg godt nok til å vite hva jeg setter pris på. En dag som det var midt i blinken for meg! Åh, tusen mange, mange takk! Kjempehyggelig å høre, og veldig snilt sagt av deg!

  1. Selv tusen millioner takk!! Og tusen takk for fotografering (noterer det i innlegget nu!) også! Jeg kan nesten ikke tro at du kom. Åh! Uendelig kos!

 3. Det så utrolig koselig ut! ^^, God ferie og lykke til med innspurten fram til bryllupet!

  1. Det var skikkelig kos! Tusen takk for det, nå kan jeg straks slappe litt mer av, og bare fokusere på bryllup! God sommer!

 4. Åååh, det ser og høres utrolig hyggelig ut! Jeg skulle selvfølgelig veldig gjerne vært der og gjort stas på deg, jeg også. Heldigvis ser det ut som at disse jentene gjorde en veldig god jobb! Hipp hurra for den kommende bruden! <3

  1. Tusen takk fineste Synne! Jeg savnet deg der, men jeg følte du var med i ånden, hoho! Tusen takk, hurraaaaaa!

 5. Ååh så koselig det ser ut, og snille venner du har! Det er så fint å se at utdrikningslag kan inneholde noe annet enn alkohol og fest. At det rett og slett kan være en piknik :-)

  1. Ja, jeg er helt enig. Det var midt i blinken for meg, og en fantastisk koselig dag. Var ikke behov for noe alkohol der, nei!

 6. Så gøy! Og det virket mye koseligere enn “tradisjonelle” utdrikninslag, som vist bare går ut på å drikke seg driting og dumme seg ut :P Likte armbåndet!

  1. Ikke sant! Jeg er helt enig. Dette passet meg på en prikk, altså! Topp stemning og masse hygge. Ikke noe utdritning eller sånt fjas. Helt i min gate, ja!

 7. Så koselig det så ut ! En super person som deg fortjener supre venner :D Vel fortjent !

 8. Hei, kan du ikke registerere bloggen din på blogglisten.no? Kanskje flere får øynene opp for denne fantastiske bloggen?

  Plus at jeg kan få oppdatering når du legger ut nytt innlegg.

  1. Hei! Jo, jeg prøvde nå, men jeg får det ikke til! Mulig det er jeg som ikke er så smart, men jeg fikk ikke opp koden de refererte til, og skjønner ikke åssen jeg skal gjøre det (det som står i FAQ’en hjalp svært lite) :-(! Hadde vært kjekt å være registrert der, ja! (Om du har facebook, kan du forresten følge bloggen der. Der poster jeg alltid når det er nye innlegg på gang!)

 9. ååååååå, dette var ein så bra dag! Så utruleg mange flotte folk du omgir deg med Ina! <3

  1. Ja, det var helt fantastisk! Marte, jeg er så glad for at du var der og gjorde dagen til søket den var. Tusen takk for at du er i livet mitt!!!

Kommentarer deaktivert.