Home » Reiser » Tyskland – Danmark – Sverige – Norge

Tyskland – Danmark – Sverige – Norge

IMG_8352
Fredag morgen, etter en kjapp frokost i Winsen, satt onkel Andreas, mormor, Rannei Christine og jeg oss i bilen, og tok farvel med Tyskland. Vi tilbrakte timevis i bil, tok en liten fergetur fra Tyskland til Damnark, kjørte derfra og inn i Sverige (hvor vi spiste en kjapp middag), og til slutt ankom vi gamlelandet og så Oslo. Da var det 13 1/2 time siden vi reiste fra landlige Winsen i Tyskland, og 10 1/2 av de timene var tilbrakt i bil. Med musikk, quiz, bladlesing og småsoving.

Underveis på turen klarte jeg å pådra meg en forkjølelse (helt sikkert på grunn av all aircondition i bil og på hotellene), og feber, kriblende hals og rennende nese gjorde ferden hjem litt ekstra slitsom. Men, hjemme ventet verdens fineste Åsmund og en lang, varm dusj og min egen seng. O’lykke!

Turen ble om mulig enda bedre enn jeg hadde håpet på; jeg har fått sett så mye spennende, og opplevd så mye spennende. En tur som det, med den samme gjengen, frister så absolutt til gjentakelse! 7 land, hvis man regner med Norge også, på i underkant av en uke, er absolutt gøy å ha opplevd! Takk for at dere var med på reisen, fine lesere! Håper dere har kost dere :-)
IMG_8355

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.